1 min read

Kolommen ordenen

Als je bedrijf veel ondertekenverzoeken verstuurt, dan is het belangrijk om overzicht te bewaren. Dit is één van de voordelen van Stiply. In het scherm Openstaande verzoeken zie je alle ondertekenverzoeken die je naar je klanten hebt gestuurd in een helder overzicht. Je ziet per verzoek direct of je klant jouw ondertekenverzoek heeft ontvangen en of hij zijn digitale handtekening al heeft gezet.

Kolommen ordenen

Om dit overzicht nog handiger te maken, hebben we toegevoegd dat je bepaalde kolommen kunt ordenen. De kolommen Verzonden / VerlengdUiterlijk tekenen op en Tijd resterend kun je sorteren door op de kop van die kolom te klikken. Zie de afbeelding hieronder.

 

De kolommen die je kunt ordenen De kolommen die je kunt ordenen

 

Verzenden / verlengen

Als je klikt op Verzonden / Verlengd dan worden alle ondertekenverzoeken geordend op het tijdstip dat het ondertekenverzoek is verzonden of verlengd. Als het pijltje naar boven wijst, dan komt het ondertekenverzoek dat het langst geleden is verzonden bovenaan te staan. Als het pijltje naar beneden wijst dan komt het ondertekenverzoek dat als laatste is verzonden bovenaan.

Verzonden / verlengd Verzonden en verlengd

Uiterlijk moment van tekenen

Als je op “Uiterlijk tekenen op” klikt dan worden de ondertekenverzoeken geordend op het tijdstip dat deze uiterlijk moeten worden ondertekend. Als het pijltje naar boven staat dan staat het ondertekenverzoek dat als eerste uiterlijk moet worden ondertekend bovenaan. Als het pijltje naar beneden wijst, dan komt het ondertekenverzoek dat het laatst uiterlijk moet worden ondertekend, bovenaan te staan.

Ordenen op Uiterlijk tekenen op Ordenen op Uiterlijk tekenen op

Resterende tijd

Als je op Tijd resterend klikt, dan worden de ondertekenverzoeken geordend op het aantal dagen dat resteert totdat het verzoek verloopt. Als het pijltje omhoog wijst dan komt het ondertekenverzoek dat het snelt verloopt bovenaan. Als het pijltje naar beneden wijst dan komt het verzoek dat nog de meeste resterende tijd heeft bovenaan te staan.

Resterende tijd om te ondertekenen Aantal dagen om te ondertekenen

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

1 min read

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

Lees verder
Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

5 min read

Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

Lees verder
Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

1 min read

Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

Lees verder