De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   Digitaal ondertekenen API

   Onze API is speciaal ontwikkeld om vanuit jouw software een document digitaal te laten ondertekenen. Eenvoudig, snel en vertrouwd.

   Stiply Connect API

   Een digitale handtekening zetten vanuit je eigen software via Stiply Connect

    

   De digitaal ondertekenen API Stiply Connect is speciaal ontwikkeld om een API koppeling te maken met bestaande softwarepakketten. Via de API koppeling kan rechtstreeks vanuit je eigen softwarepakket documenten digitaal laten ondertekenen.

   De API integratie met je eigen software is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In de API documentatie vind je alle informatie die nodig is om een API koppeling met Stiply te maken. Daarnaast hebben wij SDK's ontwikkeld. Dit maakt het nog eenvoudiger is om een API koppeling te (laten) bouwen.  

   Interesse in de digitaal ondertekenen API?

   Documentatie over de API koppeling vind je hier of plan geheel vrijblijvend een demo met één van onze collega's om de mogelijkheden van een API koppeling te bespreken. 

    

   Plan demo

   Digitaal ondertekenen API koppelingen:

   XPS

   XPS is een volledig online systeem voor de flex-markt. Door de volledige integratie van Stiply in XPS kun je met één druk op de knop contracten, offertes en andere documenten versturen en digitaal ondertekenen. Zo bespaar je nog meer tijd en geen dure installatiekosten.

    

   Lees meer over Stiply en XPS

   XPSLogic gebruikt digitale ondertekenen API van Stiply

   Kocon gebruikt digitaal ondertekenen API van Stiply

   Kocon

   Kocon is een van de meestgebruikte softwarepakketten in de kinderopvangbranche. Via de digitaal ondertekenen API Stiply Connect kunnen plaatsingscontracten direct verstuurd worden vanuit Kocon naar de ouders.

    

   Lees meer over Stiply en Kocon

   Carerix

   Carerix is leverancier van recuitement software voor personeelsintermediairs. Allerlei contracten die vanuit Carerix worden gegenereerd kunnen direct vanuit een tabblad via Stiply naar ondertekenaars worden verstuurd. Digitaal ondertekenen via de API is zo een fluitje van een cent.

    

   Carerix gebruikt digitaal ondertekenen API van Stiply

   De Nanny gebruikt digitaal ondertekenen API van Stiply

   De Nanny

   De Nanny is al jaren één van de grootste en uitgebreidste leveranciers van software voor kinderopvangorganisaties. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld plaatsingscontracten, die in de Nanny worden opgesteld, met één druk op de knop digitaal te laten ondertekenen door ouders en/of  verzorgers. Zo hoeft het contract niet meer te worden geprint, getekend, gescand of verstuurd.

   Integratie documentatie

   Start direct met het bouwen van een API koppeling. In onze API documentatie lees je alles dat je moet weten om een software integratie met digitaal ondertekenen te (laten) realiseren.

   Ga naar de documentatie

   Integratie SDK's

   Om het leven van programmeurs wat makkelijker te maken heeft Stiply een aantal SDK’s beschikbaar om nog sneller een API koppeling te kunnen bouwen.

   Onze PHP SDK   Onze C# .NET SDK