De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  Stiply integreert de digitale handtekening met XPS

  Laat contracten direct vanuit XPS Logic digitaal ondertekenen. Dat is makkelijker voor je administratieve afdeling en makkelijker voor je klanten.

  Het voordeel van digitaal ondertekenen vanuit een software oplossing

  Door de integratie van de digitale handtekening van Stiply in het softwarepakket XPS, wordt veel tijd bespaard. Vanuit de software is het rechtstreeks mogelijk om een contract ter digitaal ondertekenen te sturen. Dit voorkomt fouten, omdat overtikken niet nodig is. Daarnaast is het mogelijk om de voortgang in te zien. Daardoor heb je grip op de zaak en weet je waar je aan toe bent. Het scheelt een hoop tijd, omdat je direct de status kan inzien en geen moeite hoeft te doen om het één en ander na te gaan. 

  Digitaal ondertekenen rechtstreeks vanuit XPS

  Vanuit XPS ontstond er behoeft om de software te verreiken me een digitale handtekening oplossing. Er is gekozen voor een een samenwerking met Stiply.

  XPS is een volledig online systeem voor de flex-markt. Door de volledige integratie van Stiply in XPS kun je met één druk op de knop contracten, offertes en andere documenten versturen en digitaal ondertekenen. Zo bespaar je nog meer tijd en geen dure installatiekosten.

  Stiply integratie XPS Logo