De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   PiM, de nieuwe manier van identificeren!

   PiM is de Persoonlijke identificatie Manager van KPN. Bij het zetten van een digitale handtekening is het belangrijk om te weten wie de ondertekenaar is. PiM helpt daar bij. Hoe deze digitale kluis werkt in combinatie met Stiply leggen wij jou graag uit.

   PiM logo trans

   Wat is PiM?

   PiM ontwikkeld door KPN, wil op een klantvriendelijke bijdragen aan de bescherming en validatie van persoonsgegevens. Het is een digitale kluis in de vorm van een identificatie app geschikt voor allerlei sectoren. Gebruikers van PiM kunnen met één simpele QR-code scan gemakkelijk zichzelf authentiseren, inloggen op een website, de juiste gegevens op een formulier invullen of zichzelf identificeren op een fysieke locatie.

   Door in te loggen in de PiM app met je toegangscode of vingerprint- of gezichtsherkenning is het mogelijk om in te zien met welke bedrijven je op dit moment gegevens deelt. Wanneer je met een nieuw bedrijf gegevens wilt delen is het mogelijk om de unieke en onvervalsbare QR code te scannen en goed te keuren vanuit je PiM app. 

   Lees meer over het belang van een goede authenticatie voor jouw te ondertekenen contracten.

    

   Werking PiM app

    

    

   Hoe werkt digitaal ondertekenen van Stiply met de PiM app samen?

   PiM en Stiply werken samen op het gebied van authenticatie en identificatie. Als gebruiker van Stiply kies je simpelweg de optie ‘PiM ID’ in het authenticatie drop-down menu. Je vult dan het voorvoegsel, de achternaam en de geboortedatum in de persoon die gaat ondertekenen.

   Degene die jouw document gaat ondertekenen ziet een unieke QR code die hij scant met de PiM app. Doordat de app alle gegevens van de persoon valideert, kunnen we binnen 1 seconde checken of de door jou ingevulde gegevens en de gegevens van de ondertekenaar overeenkomen. Klopt alles? Dan is de persoon geauthentiseerd en wordt het ondertekende document definitief ingeleverd.

    

   Wat biedt de PiM app mij?

   Zekerheid

    

   Het unieke persoonsgebonden profiel in de PiM app bevat altijd gevalideerde en gecontroleerde gegevens. Bij de authenticatie checkt PiM de benodigde gegevens, na goedkeuring van de ondertekenaar, met de gegevens van de bank (via IDIN). Zo weet je altijd met een hoge betrouwbaarheid wie jouw document ondertekent.

   Gemak en snelheid

    

   Gebruikers maken één keer een profiel aan, daarna is authentiseren slechts een kwestie van seconden. Met de QR code scanner in de app scan je de onvervalsbare QR code, klikt op bevestigen en je bent klaar. PiM werkt altijd op dezelfde gemakkelijke, snelle manier!

   Benieuwd naar de PiM app? 

    

   Wacht niet langer en ga snel aan de slag met de digitale handtekening van Stiply en de authenticatie via PiM!

    

   Download de app voor iOS         Download de app voor Android

   jeroenjungerius-vendormanager-buckaroo (1)
   We hebben vertrouwen in de functionaliteiten van PiM en zien de voordelen van de identificatie app voor webshops die identificeren combineren met betalen!
   Jeroen Jungerius
   Vendor Manager Buckaroo
   Hans sales manager
   Werken met PiM gaat echt van een leien dakje. Het is betrouwbaar, snel en breed inzetbaar.
   Hans van der Kolk
   Salesmanager Easy Systems
   4354503d-c48b-4610-9e2c-c5a5b3b1faf3
   Het ondertekenen van meerdere documenten verloopt net zo snel als bij authenticatie via SMS, maar met een veel hoger betrouwbaarheidsniveau.
   Timo Ekhart
   Commercieel medewerker Van Kooten Financiele Raadgevers