De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   Hoe werkt digitaal ondertekenen? 

   Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar hoe digitaal ondertekenen via Stiply werkt. Lees verder om erachter te komen hoe je van start kunt gaan. 

    

   Ontdek hoe het werkt

   4CEE_header_scroll

    

    Hoe werkt meest gebruiksvriendelijke ondertekenoplossing van de BENELUX

    Ervaar het gemak van digitaal ondertekenen. Door niet alleen een handtekening op een contract te krijgen en digitaal te werken. Maar vooral ook de manier waarop een oplossing werkt. 

    Beleef net als meer dan 1000 andere bedrijven in de Benelux het gemak en de eenvoud van de Stiply ondertekenoplossing.

    1: Document uploaden

    Upload de overeenkomst of het contract dat ter ondertekening moeten worden verzonden. Dit kan een PDF of een Word bestand zijn.

    2. Document versturen

    Voer de gegevens van de ontvangers in en plaats de velden waar een handtekening moet komen in het document! Ontdek hoe je een ondertekenverzoek maakt met Stiply.

    3. Digitaal ondertekenen

    De ontvanger krijgt het ondertekenverzoek in de mail en kan op de plekken waar om een digitale handtekening gevraagd wordt een krabbel zetten. Maak zelf een digitale handtekening met Stiply.

    4. Ondertekende overeenkomst

    Iedere ondertekenaar ontvang het digitaal ondertekende document in de mail en de verzoeker ontvangt een bewijsdocument met het gehele proces!

    Kies een functionaliteit en ontdek digitaal ondertekenen met Stiply

     

    Sneller, goedkoper en eenvoudiger!

    Digitaal ondertekenen met Stiply zorgt ervoor dat documenten sneller retour komen, je bespaart kosten omdat er geen papier of post meer aan te pas komt en je vereenvoudigt het proces, zowel voor jezelf als verzoeker als voor de ondertekenaar. Ervaar zelf wat Stiply oplevert voor jouw organisatie!

     

    Sluit je aan bij meer dan 1000 andere bedrijven die ook met Stiply werken!

    Gebruiksvriendelijk

    Binnen enkele minuten kun je al een document ter ondertekening versturen via Stiply. Ook voor ondertekenaars wordt ondertekenen een fluitje van een cent. 

    Kostenbesparend

    Door digitaal te ondertekenen bespaar je op papier, verzendkosten en ook op administratieve handelingen van collega’s of personeel. Hierdoor bespaar je naast geld ook een hoop tijd!

    Veilig en betrouwbaar

    De digitale handtekening via Stiply is veilig en betrouwbaar. Klik hier om meer te weten te komen over de handtekeningen en werkwijze van Stiply.

    Probeer 14 dagen gratis

    Laat jouw bedrijf regelmatig documenten ondertekenen of accorderen? Dat kan sneller met Stiply. Vul het formulier in en begin direct.