Digitaal ondertekenen in de uitzendbranche met de integratie van Flexmeester

Snel en efficiënt contracten, plaatsingsbevestigingen, loonbelastingverklaringen en andere documenten digitaal ondertekend

4CEE_header_scroll

 

 

Logo flexmeester

 

De voordelen van digitale handtekeningen vanuit de integratie van Flexmeester

🕐 Efficiëntie en snelheid
📂 Digitale opslag van alle documenten
✍️ Ondertekenverzoeken sturen vanuit het SaaS-platform OutSystems
📃 Jouw ontvanger kan direct een document mee terugsturen
🎉 Een goede gebruikerservaring kunnen bieden, intern én extern

Koppel Stiply aan OutSystems van Flexmeester

Dankzij de API-koppeling tussen Flexmeester en Stiply is het mogelijk om met slechts één klik contracten, plaatsingsbevestigingen, loonbelastingverklaringen en andere documenten direct vanuit de software naar de juiste mailadressen te verzenden. Vervolgens kunnen deze documenten digitaal ondertekend worden.

Deze functie verhoogt niet alleen de efficiëntie van het werkproces, maar elimineert ook de rompslomp rondom papierwerk.

Snelheid, inzicht en gemak.
Ideaal vanuit een geïntegreerde oplossing

 

Flexmeester is jouw partner

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk en innovatief softwarepakket waarmee je tot wel 30% tijd kunt besparen op je backofficeprocessen, dan biedt Flexmeester de oplossing. Het omvat een breed scala aan modules, zoals HRM, CRM, cao, urenregistratie, mobiele app, klantportaal, facturatie en verloning.

Wie is Flexmeester?

Flexmeester heeft al geruime tijd een prominente rol binnen de flexbranche en staat bovenaan als aanbieder van de meest innovatieve software in Nederland. Deze software is exclusief ontwikkeld voor uitzend-, detacherings- en payrollbedrijven. Daarnaast is Flexmeester - een webbased SaaS-oplossing - gebouwd op het moderne low-code development platform genaamd "OutSystems". Dit stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen in de wetgeving en klantbehoeften.

Wij begrijpen de uitzendbranche en ons team bestaat uit experts met meer dan 20 jaar ervaring in de flexbranche, die direct telefonisch voor jou klaarstaan.

Onze intuïtieve software staat garant voor een tijdsbesparing tot wel 30%!  Bij Flexmeester zit de potentiële tijdsbesparing van dertig procent in de details: intuïtieve interfaces, automatisering van repetitieve taken, gemakkelijk zelf correcties doorvoeren en een minimum aan klikken om je doelen te bereiken. 
  

Aan de slag met digitaal ondertekenen

Zo neem je Stiply in gebruik via een integratie:

 


Meer informatie vind je op www.flexmeester.nl

Stiply sprong er meteen uit. Een gespecialiseerde Nederlandse partij die volop bezig was met ontwikkeling, dat sprak ons aan. Ook voldeden zij als enige aanbieder van de digitale handtekening aan al onze wensen.
abn-amro-bank-1
Timo Meskers
ABN AMRO
Het is heel duidelijk voor degene die moet tekenen. Zelfs voor wat oudere mensen die misschien niet zo digitaal zijn. We werken er echt bijna non-stop mee. We besparen tijd, geld en papier. Het is voor ons een hele goede stap geweest.
allroad-trans
Allroad