2 min lezen

**NIEUW** datumveld en uitbreiding van de SMS functionaliteit

Door Erik van Doorn op 29 juli '20

Vaak wordt er naast een digitale handtekening meer informatie in een contract of document gevraagd. Meestal vraag je ook naar de datum en plaats van ondertekenen. Het was eerder al mogelijk om aanvullende gegevens te vragen via een tekstveld, maar vanaf nu kan een datum worden gevraagd met een speciaal datumveld. Dit voorkomt foutjes of onduidelijkheden!

Ook is er nog iets nieuws te melden rondom de SMS functionaliteit!
Lees gauw verder...

Onderwerpen: Uitleg over Stiply ontwikkelingen
2 min lezen

Uitgelicht: automatisch handtekening velden in een document of contract

Door Erik van Doorn op 22 juni '20

Om het proces van digitaal ondertekenen nog sneller en eenvoudiger te laten verlopen biedt Stiply de mogelijkheid om handtekening- en andere velden automatisch in een document te plaatsen. Een makkelijke functie, die veel tijd bespaart als je werkt vanuit een word of pdf document.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
2 min lezen

We zitten wel binnen, maar niet stil

Door Erik van Doorn op 15 april '20

We timmeren bij Stiply hard aan de weg. Tijdens deze Corona crisis zijn we behoorlijk druk geweest. In het eerste kwartaal van 2020 zijn er een hoop mooie ontwikkelingen gerealiseerd. Ook afgelopen maand hebben we weer een aantal functies toegevoegd en zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Onderwerpen: ontwikkelingen
3 min lezen

Van thuiswerken 1.0 naar thuiswerken 2.0 met de volgende tips

Door Erik van Doorn op 20 maart '20

Thuiswerken, wie doet het niet op dit moment?

We maken in Nederland een uitzonderlijke situatie mee, die ertoe leidt dat heel veel mensen vanuit huis werken. Nu zullen veel mensen dat wel eens eerder hebben gedaan, maar het kan een flinke uitdaging zijn om hele afdelingen ineens remote te laten werken.

Onderwerpen: Algemeen
2 min lezen

NIEUW: Stuur een document in één keer naar een lijst met ondertekenaars

Door Erik van Doorn op 10 februari '20

Je kent het waarschijnlijk wel; er is een nieuw personeelshandboek en je wilt dat alle medewerkers dit handboek gelezen hebben. Omdat je met Stiply werkt, is het natuurlijk te realiseren met een digitale handtekening onder een bevestigingsdocument. Dit gaat immers sneller, is milieuvriendelijker en veel makkelijker voor de ondertekenaar. Nu werken er bij het bedrijf waar jij werkt maar liefst 68 mensen en kijk je een beetje op tegen het handmatig invoeren van 68 e-mailadressen.

Gelukkig is daar iets op gevonden: je kunt namelijk vanaf nu een document in één keer versturen versturen naar een lijst met ondertekenaars.

Onderwerpen: Algemeen Uitleg over Stiply
2 min lezen

WAB overeenkomsten ondertekenen

Door Team Stiply op 02 december '19

Waarschijnlijk heb je al gehoord van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die per 1 januari 2020 voor alle bedrijven met flexwerkers geldt. Deze wet geldt voor alle bedrijven (groot en klein dus!) die met flexwerkers werken. En zoals wel vaker met nieuwe wetten, zal ook de WAB zorgen voor een tijdrovende en grote papierstroom met eindeloze handtekeningen. Gebruik Stiply om slimmer en sneller WAB gerelateerde contracten en documenten ondertekend te krijgen.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven Algemeen
2 min lezen

Contractondertekening automatiseren

Door Team Stiply op 01 december '19

Wat kost het om een contract ondertekend retour te krijgen? Het klinkt niet als zoveel werk, maar als je nagaat hoeveel handelingen ermee gepaard gaan, dan valt dat nog behoorlijk tegen. Zonde van de tijd, want je kan het minder intelligente deel van het proces gewoon automatiseren.

Onderwerpen: Algemeen
1 min lezen

Massaal handtekeningen verzamelen

Door Team Stiply op 03 november '19

Weet je nog vorig jaar, toen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht werd? Massaal moesten er verwerkingsovereenkomsten worden getekend en dat konden we merken bij Stiply. De meest gestelde vraag: Hoe kunnen we dit zo snel mogelijk regelen?

Onderwerpen: Algemeen
1 min lezen

Algemene voorwaarden ongeldig

Door Team Stiply op 02 oktober '19

Is de offerte vrijblijvend? Is er sprake van levertijd en hoe lang mag die maximaal zijn? Het zijn vragen die vaak afgedicht worden in de algemene voorwaarden. Wat veel mensen echter niet weten, is dat algemene voorwaarden niet geldig zijn als je ze niet op de juiste manier ter hand stelt.

Onderwerpen: Algemeen
2 min lezen

Innovestit Group neemt Nederlandse activiteiten Langdon Systems over

Door Team Stiply op 01 oktober '19

Ede, 30 september 2019 – Innovestit Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve back-office processen, kondigt aan dat het alle Nederlandse activiteiten van Langdon Systems overneemt. ‘Met Langdon Systems Nederland verrijken we ons portfolio met een partij die al jaren vooroploopt in de ontwikkeling en levering van Duty Management-systemen’, zegt Erik van Doorn, CEO van Innovestit Group.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven Persberichten