Makkelijk, veilig en Nederlands

Maak kennis met onze organisatie, wie we zijn en waar we voor staan.

4CEE_header_scroll

 

Wij zijn Stiply! 

Een familiebedrijf dat is opgericht in 2016. Een ambitieus bedrijf vol passie als het gaat om digitaal ondertekenen. Wij ontwikkelen de nieuwste features en bieden de beste service. Daarbij kijken we nauw naar de veiligheid van jouw (GDPR) data.

Onze core business ligt in het ontwikkelen en uitbouwen van een gebruiksvriendelijke oplossing om digitaal te ondertekenen. Deze oplossing wordt in de Benelux breed ingezet. In vrijwel iedere branche of tak is Stiply vertegenwoordigd.

Met meer dan 1000 klanten in de BENELUX is Stiply de oplossing om contracten te voorzien van een digitale handtekening!

Alle expertise van digitaal ondertekenen onder één dak

Vanuit Ede bedienen wij klanten in heel Nederland, België, Luxemburg en andere Europese landen met de digitale ondertekenoplossing. 

Alle bedrijfsaspecten van Stiply zijn vertegenwoordigd in Ede, waaronder een:

  • Supportteam
  • Development team 
  • Cloud team (ISO gecertificeerd)
  • Sales & Marketing team

Door onze kennis dichtbij huis te houden, zijn wij flexibel en denken wij graag mee met onze klanten.

Het belang van Privacy en veiligheid

Het versturen van contracten en documenten ter digitale ondertekening brengt een hoge mate van verantwoordelijkheid met zich mee. 

Om deze reden is onze applicatie ontwikkeld met de Privacy-by-design and by default standaard. Dit houdt in dat (gevoelige) GDPR data niet langer opgeslagen wordt dan nodig. 

Lees meer over veiligheid

Veilig en snel documenten ondertekenen: iedere minuut telt

“Ik ben erg tevreden met digitaal ondertekenen van Stiply, de on-boarding ging goed en gemakkelijk. Ik heb in het begin een paar vragen gesteld, werd netjes teruggebeld en dat was heel laagdrempelig. Ik merkte dat het een Nederlandse organisatie is met één-op-één klantcontact. Dit werkt erg prettig. Nu het eenmaal draait hebben we geen vragen en dus ook geen contacten meer. Dit zegt wel genoeg volgens mij.”

Hans Zandleven, Hoofd Informatiemanagement,

Lees meer over de ervaring

Over_Stiply_Digitaal_ondertekenen

De gebruiksvriendelijke digitale handtekening

Stiply werkt heel eenvoudig; ondertekenen kan vanaf elk apparaat. Door de intuïtieve omgeving kan iedereen binnen enkele stappen een ondertekenverzoek indienen. Je uploadt het document, geeft aan wie het document moet ondertekenen en waar de digitale handtekening geplaatst moet worden. Én versturen maar!

In Juni 2020 heeft er een onderzoek plaatsgevonden. Meer dan 400 respondenten hebben de gebruikersvriendelijkheid van Stiply beoordeeld met een  8.0

 

Lees waarom klanten kiezen voor Stiply


Gratis de digitale handtekening ervaren?

Start direct je gratis proefperiode om Stiply te testen. Je hoeft geen betaalgegevens in te voeren, de proefperiode is geheel vrijblijvend.


Je verstuurt binnen 5 minuten je eerste contract.

 

Probeer nu gratis