Wil jij een demonstratie van de applicatie?

Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

Bekijk het gratis webinar

  Makkelijk, veilig en Nederlands

  Maak kennis met onze organisatie, wie we zijn en waar we voor staan.

  Wij zijn Stiply! 

  Wij zijn een familiebedrijf, dat is opgericht in 2016. Een ambitieus bedrijf vol passie als het gaat om digitaal ondertekenen. Wij ontwikkelen de nieuwste features en bieden de beste service. Daarbij kijken we nauw naar de veiligheid van jouw (GDPR) data. Onze core business ligt in het ontwikkelen en uitbouwen van een oplossing om digitaal te ondertekenen. Deze oplossing wordt in de Benelux breed ingezet. In vrijwel iedere branche of tak is Stiply vertegenwoordigd.

  Met meer dan 1000 klanten in de BENELUX is Stiply de oplossing om contracten te voorzien van een digitale handtekening!

  Alle expertise van digitaal ondertekenen onder één dak

  Vanuit onze kantoorlocatie in Ede bedienen wij klanten in heel Nederland, België, Luxemburg en andere Europese landen met de digitaal ondertekenoplossing. 

  Alle bedrijfsaspecten van Stiply zijn vertegenwoordigd in Ede. Je kan hierbij denken aan:

  • Supportteam
  • Development team 
  • Cloud team (ISO gecertificeerd)
  • Sales & Marketing team

  Omdat alle afdelingen in Ede zitten, zijn wij in staat om een flexibele en meedenkende organisatie te zijn voor klanten. 

  Het belang van Privacy en veiligheid

  Het versturen van contracten en documenten ter digitale ondertekening brengt een hoge mate van verantwoordelijkheid met zich mee. 

  Om deze reden is onze applicatie ontwikkeld met de Privacy-by-design and by default standaard. Dit houdt in dat (gevoelige) GDPR data niet langer opgeslagen wordt dan nodig. 

  Lees meer over veiligheid

  Veilig en snel documenten ondertekenen: iedere minuut telt

  “Ik ben erg tevreden met digitaal ondertekenen van Stiply, de on-boarding ging goed en gemakkelijk. Ik heb in het begin een paar vragen gesteld, werd netjes teruggebeld en dat was heel laagdrempelig. Ik merkte dat het een Nederlandse organisatie is met één-op-één klantcontact. Dit werkt erg prettig. Nu het eenmaal draait hebben we geen vragen en dus ook geen contacten meer. Dit zegt wel genoeg volgens mij.”

  Hans Zandleven, Hoofd Informatiemanagement,

  Lees meer over de ervaring

  Over_Stiply_Digitaal_ondertekenen

   

  De gebruiksvriendelijke digitale handtekening

  Stiply werkt heel eenvoudig, ondertekenen kan vanaf elk device. Door onze intuïtieve omgeving kan iedereen binnen enkele stappen een ondertekenverzoek indienen. Je uploadt het document, geeft aan waar de digitale handtekening geplaatst moet worden en wie er moet ondertekenen. Tot slot verstuur je het document met één druk op de knop. That’s it!

  In Juni 2020 heeft er een onderzoek plaatsgevonden. Meer dan 400 respondenten hebben de gebruikersvriendelijkheid van Stiply beoordeeld met een  8.0

   

  Lees waarom klanten kiezen voor Stiply


  Gratis de digitale handtekening ervaren?

  Start direct je gratis proefperiode om Stiply te testen. Je hoeft geen betaalgegevens in te voeren, de proefperiode is geheel vrijblijvend.


  Je verstuurt binnen 5 minuten je eerste contract.

   

  Probeer nu gratis