HR-documenten efficiënt en eenvoudig digitaal ondertekenen

Bespaar tijd en kosten, verhoog de veiligheid en verminder het afbreukrisico. Maak het ondertekenen van HR-documenten eenvoudig, toegankelijk en leuk voor iedereen, overal.

E1-efficient-icon
Efficiëntie en tijdwinst

De digitale handtekening elimineert fysieke handelingen, zoals printen, documentverificatie en fysieke afspraken, voor ondertekenaars en HR-medewerkers

E1_icon_wetgeving
Naleving en beveiliging

De digitale handtekening biedt meer veiligheid en naleving dan de 'natte' handtekening door verzegeling en diverse authenticatiemogelijkheden voor hoge rechtsgeldigheid.

ST-icoon-afbreukrisico
Minder afbreukrisico

Digitaal ondertekenen is sneller (61% is binnen een dag retour), zeker als je ondertekenverzoek in eigen huisstijl is en daarmee herkenbaar voor jouw ontvanger.

Veel digitaal ondertekende documenten in de HR-branche 

De HR-branche kent een grote hoeveelheid te ondertekenen documenten. Hier is voor organisaties dan ook veel winst te behalen met digitaal ondertekenen. Vul je bestaande templates aan met Stiply tags voor een nog sneller proces

In de HR-branche worden onder anderen de volgende overeenkomsten digitaal ondertekend:

Detacheringsovereenkomsten

Urenbriefjes

Personeelshandboeken

Leasecontracten

Interne documenten ter goedkeuring

Goedkeuringen

Leverancierscontracten

Opzeggingsbrieven

ST_HR_documenten_digitaal_ondertekenen
ST_klant_logo_numblees_200x56 ST-klant-hoppenbrouwers ST_klant__matthrs_logo_200x42 CRISP_logo_rechthoek_LR ST_klant_van_winssen_logo_300x54 Robert_walters_logo_rechthoek_LR
ST_HR_partner_numblees_sfeer

Numblees Accountants

'Digitaal ondertekenen is sneller, professioneler en minder foutgevoelig'

Numblees verlicht administratieve druk en biedt structurele oplossingen voor klanten. De realisatie dat de 'natte' handtekening via papier veel tijd en moeite kost, zorgde voor de start naar digitalisering. Zowel voor hun als voor klanten.

Lees meer over waarom Numblees voor Stiply koos

ST_klant_hoppenbrouwers_sfeer

Hoppenbrouwers Techniek

ondertekent arbeidscontracten digitaal

Sinds juni 2020 ondertekent installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek de documenten op de HR-afdeling digitaal met Stiply. Met meer dan 1500 medewerkers werd het tijd om een digitaliseringsslag te maken binnen de interne communicatie. Stap één was het inzetten van Stiply op de HR-afdelingen.

Maar hoe is Hoppenbrouwers Techniek bij Stiply terechtgekomen?

Lees hoe Hoppenbrouwers de samenwerking met Stiply aanging

ST_klant_HR_matthrs

Matthrs

Contractbeheer

Matthrs kent Stiply van een klant die al gebruikmaakte van Stiply. Voor Matthrs was het vooral belangrijk om bedrijfsprocessen te verbeteren.

'Voor ons was het efficiënter inrichten van workflows de voornaamste reden om met digitaal ondertekenen aan de slag te gaan.'

Lees meer over Matthrs en hun HRM integratie  

Stiply hr partner van Winssen

Van Winssen Personeel en Salaris

Van gebruiker naar reseller

Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt de salarisadministratie van ongeveer 600 MKB-werkgevers door heel Nederland.

"De aanleiding van het digitaal ondertekenen is de komst van de verplichte verwerkersovereenkomst die wij moesten afsluiten met bestaande en nieuwe klanten."

Lees over hoe Van Winssen als klant, reseller werd

Digitaal ondertekenen voor Crisp met Stiply

Crisp

Versnelling wervingsproces

Als dé supermarkt waarmee je heel gemakkelijk verse boodschappen in huis haalt, verwacht Crisp meer dan 100 nieuwe medewerkers per maand aan te nemen. Met deze groei constateerden zij een flinke uitdaging: het ondertekenen van de arbeidscontracten is een intensief proces.

"Met Stiply bespaart Crisp tijd en papier. De duurzame en gemakkelijke oplossing zorgt ervoor dat wij op een snellere manier werknemers aan ons kunnen binden."

Lees hoe Crisp hun ondertekenproces versnelt

Digitaal ondertekenen met Stiply voor Robert Walters

Robert Walters

Arbeidscontracten digitaal ondertekenen

Als de internationale specialist op het gebied van werving en selectie is het zetten van een rechtsgeldige handtekening een belangrijk onderdeel van vele processen. Denk aan ondertekenen van uitzendovereenkomsten voor zowel de werving en selectie, als ook de interne arbeidscontracten of overeenkomsten.

"Waar het ondertekenproces soms wel een week kon duren, kan het tegenwoordig binnen een dag."

Lees meer over hoe Robert Walters digitaal ondertekent

De digitale transformatie van HR

Technologie maakt het mogelijk dat de HR-afdeling innoveert en HR-processen worden geoptimaliseerd. Maar wat brengt de toekomst als we het hebben over tooling en applicaties voor HR? We vroegen Bert Koning, CEO van een van onze partners OTYS Recruiting Technology, om zijn visie. Download de whitepaper en ontdek de zes trends en ontwikkelingen op het gebied van HR-digitalisering.

Download de whitepaper
ST_HR whitepaper cover transparant

De digitale handtekening als visitekaartje van HR

Als nieuwe medewerker ontvang je het arbeidscontract direct in de inbox, even nalezen en direct digitaal te ondertekenen. Allemaal locatie-onafhankelijk en in enkele minuten geregeld. Beide partijen ontvangen direct na ondertekening het getekende document in de inbox. Alles in eigen huisstijl om het afbreukrisico te verminderen, zodat je zo snel mogelijk die handtekening retour krijgt. Een versterking van de merkidentiteit en gebruikerservaring van jouw bedrijf.

ST_digitaal_ondertekenen_HR_Akkoord

HR-functionaliteit⚡

Documenten retour

Bevorder de snelheid, nauwkeurigheid en wettelijk conforme administratie. Vraag bij het ondertekenverzoek direct de nodige documenten retour, zoals een kopie van het identiteitsbewijs, bewijs van opleiding of loonbelastingverklaring. De ondertekenaar kan direct de benodigde documenten uploaden en meesturen bij de ondertekening. Met behulp van Zapier heb je alles snel en automatisch gearchiveerd.

ST_document_retour

Plan een kennismaking

Nieuwsgierig hoe je Stiply gebruikt met meerdere afdelingen of integreert in bestaande software? Tijdens een kennismaking vertellen we er graag meer over. 

Geen kalender zichtbaar? Dit kan te maken hebben met je browserinstellingen. Open de kalender via deze link

Benieuwd hoe de digitale handtekening jouw HR-processen kan optimaliseren?

Start direct je gratis proefperiode om Stiply zelf te ervaren. Verstuur binnen 5 minuten je eerste contract.

 

Gratis proefaccount    of   Download de whitepaper