De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  2 min read

  Rechtsgeldig digitaal documenten ondertekenen bij Numblees

  Featured Image

   

  Logo_NumbleesNumblees is een snelgroeiende jonge organisatie met een duidelijke en vernieuwende visie op accountancy. Peter Reichgelt is directeur eigenaar van Numblees en ging met ons in gesprek: “Klanten betalen een vast bedrag per maand en wij zorgen voor een bijgewerkte administratie. Weg met de standaard ‘uurtje factuurtje’ en daardoor ook leuker contact met de klant. Je haalt de tijdsdruk weg en je hebt meer tijd om echte structurele oplossingen te bieden voor de klant. Waar Numblees in 2016 startte met 25 klanten, verwachten we eind dit jaar zo’n 375 klanten te voorzien van onze dienst.”

   

  Was de groei van de organisatie de aanleiding om te starten met digitaal ondertekenen via Stiply, Peter?

  “Ja, binnen de organisatie ondertekenen we diverse documenten, zowel intern als extern. Voor een accountant is administratie erg belangrijk. Zo ook de administratie van digitale documenten. We merkten dat dit ondertekenproces via een ‘natte’ handtekening op papier en via post veel meer tijd en moeite kostte, vooral naarmate de organisatie groeide. Ook was het verkrijgen van incassomachtigingen een onhandig en tijdrovend proces, voor zowel ons als de klant. Hier zagen we dus kansen voor ons.”

  Hoe verliep de zoektocht?

  “Ik ben simpelweg gaan googelen naar een oplossing die hierin voorzag en kwam zodoende bij Stiply uit. Ik ben gestart met een proefaccount en kon gemakkelijk aan de slag. De tool wijst in principe zichzelf. Dat is wat mij betreft ook het grote voordeel van Stiply: het is zo gemaakt dat je zonder aanvullende uitleg ondertekenverzoeken kunt versturen.”

  Waarom de definitieve keuze voor Stiply na het proefaccount?

  “Stiply is gebruiksvriendelijk, snel en simpel en toch een tool waar je veel mee kan. Bovendien zorgt de incassofunctie en het ondertekenen voor service naar de klant. Sinds kort is het ook mogelijk om te mailen uit eigen domeinnaam: iets waar ik heel blij mee ben, aangezien het nog meer professionaliteit uitstraat naar de klant. De klant heeft het niet eens meer door dat het via Stiply ondertekend wordt. Daarnaast kan ik gemakkelijk de voortgang bewaken van de ondertekenverzoeken in het dashboard, ideaal.”

  Wat voor documenten laat je ondertekenen via Stiply?

  “Na het proefaccount heb ik ervoor gekozen om een betaald abonnement af te nemen. Dit kon gemakkelijk in mijn eigen dashboard. Tegenwoordig gebruiken wij als accountants Stiply bij contracten, offertes en ook bij notulen van de vergaderingen (AVA).”

  Wat betekent het gebruik van Stiply voor de organisatie?

  “Voor mij is het voor een groot deel de service naar de klant. De klant hoeft namelijk niet meer het proces van scannen, ondertekenen en printen te doorlopen. Dit past ook goed bij de insteek vanuit onze eigen organisatie. Daarnaast is het minder foutgevoelig en zorgt het intern voor een versnelling van het proces. Ik kan wel concluderen dat Stiply zowel intern als extern voor gemak zorgt in mijn accountantskantoor.”

   

  Numblees

  Regio: Nederland, hoofdvestiging Nijmegen

  Organisatie: 9 medewerkers

  Digitaal ondertekenen op de afdeling: Sales & HR

  Branche: Accountancy

  https://numblees.nl/

  3 min read

  XPS Logic laat haar klanten digitaal ondertekenen

  XPS is in ruim 24 jaar uitgegroeid tot de oplossing voor het flexibel uitzenden van personeel in de evenementensector....

  1 min read

  Matthrs ondertekend digitaal met Stiply

  Matthrs adviseert, levert en onderhoudt HR/salarissoftware voor bedrijven in de zorgbranche. Math Wouters is de...

  1 min read

  Queueup gebruikt Stiply's digitale ondertekenoplossing in Europa

  Queueup creëert, ontwikkelt en beheert unieke Smart Activation Formats en Smart Loyalty Programma's voor toonaangevende...