1 min read

Robert Walters laat arbeidscontracten digitaal ondertekenen met Stiply

Featured Image

 

Robert Walters is dé internationale specialist op het gebied van werving en selectie. Met de merken Robert WaltersWalters People en Resource Solutions is het een wereldwijd opererende organisatie, gespecialiseerd in recruitment voor een breed aantal vakgebieden. In gesprek met Annabel Kwint, HR representative bij Walters People, wordt duidelijk wat de ervaringen met digitaal ondertekenen zijn.

 

Waarom digitaal ondertekenen? 

"Bij Robert Walters is het zetten van een rechtsgeldige handtekening een belangrijk onderdeel van vele processen binnen de organisatie. Denk aan het ondertekenen van uitzendovereenkomsten voor zowel de werving en selectie als ook de interne arbeidscontracten of overeenkomsten."

Hoe verliep het proces van ondertekenen voorheen? 

Voorheen verliep het ondertekenen van contracten binnen de organisatie op papier. Het arbeidscontract werd uitgedraaid, klaargelegd, ondertekend op locatie door de kandidaat, in mapjes gedaan en gescand. Naast de vele processtappen, waren deze stappen ook nog eens foutgevoelig. Het gebeurde bijvoorbeeld ook weleens dat er kandidaten te laat waren, waardoor er veel tijd verloren ging.”

Heb je de oplossing voor deze problemen gevonden?

“Met Stiply hebben we deze ondertekenoplossing zeker gevonden. Stiply is enorm gemakkelijk in gebruik en nog belangrijker, het levert een sterk vereenvoudigd en versneld proces. Bovendien zien we dat het proces door de digitale handtekening minder foutgevoelig wordt. Dit komt mede doordat Stiply een enorm intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicatie is.

“In eerste instantie gebruikten we Stiply alleen intern, maar tijdens de coronacrisis zijn we Stiply intensiever en vaker gaan gebruiken. Het aansluiten daarvan ging heel simpel: het is heel eenvoudig om een gebruiker toe te voegen in de applicatie.”

Welke bijdrage levert Stiply aan Robert Walters?

“Waar het ondertekenproces soms wel een week kon duren, kan het tegenwoordig binnen een dag. Zowel voor de organisatie als de klant is dat een enorm voordeel. Daarnaast heeft het ons proces enorm vereenvoudigd, waardoor er minder fouten optreden en het proces aanzienlijk minder arbeidsintensief is. Tot slot zorgt het gebruik van minder papier voor een moderne uitstraling, naast dat het beter is voor de natuur door al het papier dat we besparen.”

Hoe zou je de adoptie van digitaal ondertekenen met Stiply bij Robert Walters samenvatten?

“Less is more. Hoe simpeler, hoe beter!”

Ervaar zelf het gemak

Ervaar zelf het gemak van digitaal ondertekenen voor jouw organisatie! Probeer Stiply gratis of neem snel een kijkje in de oplossing tijdens een online demo.

Gratis proefaccount of bekijk de demo

 


 

Robert Walters

Regio: Nederland, hoofdvestiging Londen

Organisatie: 4500+ medewerkers

Digitaal ondertekenen op de afdeling: HR

Branche: Werving & selectie

https://www.robertwalters.nl

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

2 min read

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

Hoppenbrouwers Techniek streeft ernaar om de beste installateur van Nederland te worden. Met inmiddels 15 vestigingen en meer dan 1500 medewerkers...

Lees verder
Matthrs ondertekent digitaal:

1 min read

Matthrs ondertekent digitaal: "Sluitend contractbeheer is grootste winst"

Matthrs adviseert over, levert en onderhoudt HR- en salarissoftware voor bedrijven in de zorgbranche. Oprichter Math Wouters deelt zijn ervaring met...

Lees verder
Numblees Accountants:

2 min read

Numblees Accountants: "Digitaal ondertekenen is sneller, professioneler en minder foutgevoelig"

Numblees Accountants is een snelgroeiende jonge organisatie met een duidelijke en vernieuwende visie op accountancy. Peter Reichgelt is...

Lees verder