Zekerheid en vertrouwen
De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Gebruikers waarderen Stiply maar liefst met een🌟8.0🌟

Start proefperiode
  2 min lezen

  Robert Walters ondertekent arbeidscontracten digitaal met Stiply

  Featured Image

   

  Robert_walters_logo_rechthoek_LRRobert Walters is dé wereldwijde specialist op het gebied van werving en selectie. Met de merken Robert WaltersWalters People en Resource Solutions is het een wereldwijd opererende organisatie, gespecialiseerd op recruitment voor een breed aantal vakgebieden. Een organisatie die blijft groeien, met behoud van kwaliteit van de service. In gesprek met Annabel Kwint, HR representative bij Walters People, wordt duidelijk wat de ervaringen met Stiply zijn.

   

  Waarom (digitaal) ondertekenen? 

  "Bij Robert Walters is het zetten van een rechtsgeldige handtekening een belangrijk onderdeel van vele processen binnen de organisatie. Denk aan het ondertekenen van uitzendovereenkomsten voor zowel de werving en selectie als ook de interne arbeidscontracten of overeenkomsten."

  Hoe verliep het proces van ondertekenen voorheen? 

  Voorheen verliep het ondertekenen van contracten binnen de organisatie op papier. Het arbeidscontract werd uitgedraaid, klaargelegd, ondertekend op locatie door de kandidaat, in mapjes gedaan en gescand. Naast de vele processtappen, waren deze stappen ook nog eens foutgevoelig. Het gebeurde bijvoorbeeld ook weleens dat er kandidaten te laat waren, waardoor er veel tijd verloren ging.”

  Heb je die ondertekenoplossing gevonden?

  “Met Stiply hebben we deze ondertekenoplossing zeker gevonden. Stiply is enorm gemakkelijk in gebruik en nog belangrijker, het levert een sterk vereenvoudigd en versneld proces. Bovendien zien we dat het proces door de digitale handtekening minder foutgevoelig wordt. Dit komt mede omdat Stiply een enorm intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicatie is..”

  In eerste instantie gebruikten we Stiply intern, maar met de komst van het coronavirus moesten we meer thuis gaan werken. Het gevolg is dat we Stiply intensiever en vaker gebruiken. Het aansluiten daarvan ging heel simpel: het is heel eenvoudig om een gebruiker toe te voegen in de applicatie.”

  Welke bijdrage levert Stiply aan Robert Walters?

  “Waar het ondertekenproces soms wel een week kon duren, kan het tegenwoordig binnen een dag. Zowel voor de organisatie als de klant een enorm voordeel. Daarnaast heeft het ons proces enorm vereenvoudigd, waardoor er minder fouten optreden en het proces aanzienlijk minder arbeidsintensief is. Tot slot zorgt het gebruik van minder papier voor een moderne uitstraling, naast dat het beter is voor de natuur door al het papier dat we besparen.”

  Hoe zou je de adoptie van digitaal ondertekenen met Stiply bij Robert Walters samenvatten?

  “Less is more. Hoe simpeler, hoe beter!”

   


   

  Robert Walters

  Regio: Nederland, hoofdvestiging Londen

  Organisatie: 4500+ medewerkers

  Digitaal ondertekenen op de afdeling: HR

  Branche: Werving & selectie

  https://www.robertwalters.nl

  De digitale transitie is ingezet door Verhoeven Vastgoedverbeteraars

  Verhoeven Vastgoedverbeteraars bestaat dit jaar 175 jaar en was van origine grotendeels een schildersbedrijf, maar...

  BeFrank ondertekent sinds 2016 overeenkomsten digitaal met Stiply!

  BeFrank is een innovatieve online pensioenuitvoerder en actief in de collectieve pensioenmarkt. De eerste...

  Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal!

  Sinds juni 2020 ondertekent installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek de documenten op de HR afdeling digitaal met...