De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Robert Walters laat arbeidscontracten digitaal ondertekenen met Stiply

   

  Robert_walters_logo_rechthoek_LRRobert Walters is dé wereldwijde specialist op het gebied van werving en selectie. Met de merken Robert WaltersWalters People en Resource Solutions is het een wereldwijd opererende organisatie, gespecialiseerd op recruitment voor een breed aantal vakgebieden. Een organisatie die blijft groeien, met behoud van kwaliteit van de service. In gesprek met Annabel Kwint, HR representative bij Walters People, wordt duidelijk wat de ervaringen met Stiply zijn.

   

  Waarom (digitaal) ondertekenen? 

  "Bij Robert Walters is het zetten van een rechtsgeldige handtekening een belangrijk onderdeel van vele processen binnen de organisatie. Denk aan het ondertekenen van uitzendovereenkomsten voor zowel de werving en selectie als ook de interne arbeidscontracten of overeenkomsten."

  Hoe verliep het proces van ondertekenen voorheen? 

  Voorheen verliep het ondertekenen van contracten binnen de organisatie op papier. Het arbeidscontract werd uitgedraaid, klaargelegd, ondertekend op locatie door de kandidaat, in mapjes gedaan en gescand. Naast de vele processtappen, waren deze stappen ook nog eens foutgevoelig. Het gebeurde bijvoorbeeld ook weleens dat er kandidaten te laat waren, waardoor er veel tijd verloren ging.”

  Heb je die ondertekenoplossing gevonden?

  “Met Stiply hebben we deze ondertekenoplossing zeker gevonden. Stiply is enorm gemakkelijk in gebruik en nog belangrijker, het levert een sterk vereenvoudigd en versneld proces. Bovendien zien we dat het proces door de digitale handtekening minder foutgevoelig wordt. Dit komt mede omdat Stiply een enorm intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicatie is..”

  In eerste instantie gebruikten we Stiply intern, maar met de komst van het coronavirus moesten we meer thuis gaan werken. Het gevolg is dat we Stiply intensiever en vaker gebruiken. Het aansluiten daarvan ging heel simpel: het is heel eenvoudig om een gebruiker toe te voegen in de applicatie.”

  Welke bijdrage levert Stiply aan Robert Walters?

  “Waar het ondertekenproces soms wel een week kon duren, kan het tegenwoordig binnen een dag. Zowel voor de organisatie als de klant een enorm voordeel. Daarnaast heeft het ons proces enorm vereenvoudigd, waardoor er minder fouten optreden en het proces aanzienlijk minder arbeidsintensief is. Tot slot zorgt het gebruik van minder papier voor een moderne uitstraling, naast dat het beter is voor de natuur door al het papier dat we besparen.”

  Hoe zou je de adoptie van digitaal ondertekenen met Stiply bij Robert Walters samenvatten?

  “Less is more. Hoe simpeler, hoe beter!”

   


   

  Robert Walters

  Regio: Nederland, hoofdvestiging Londen

  Organisatie: 4500+ medewerkers

  Digitaal ondertekenen op de afdeling: HR

  Branche: Werving & selectie

  https://www.robertwalters.nl

  2 min read

  XPS Logic laat haar klanten digitaal ondertekenen

  XPS is in ruim 24 jaar uitgegroeid tot de oplossing voor het flexibel uitzenden van personeel in de evenementensector. Zo wordt XPS onder andere...

  Read More

  1 min read

  Matthrs ondertekend digitaal met Stiply

  Matthrs adviseert, levert en onderhoudt HR/salarissoftware voor bedrijven in de zorgbranche. Math Wouters is de eigenaar van Matthrs en wij vroegen...

  Read More

  1 min read

  Queueup gebruikt Stiply's digitale ondertekenoplossing in Europa

  Queueup creëert, ontwikkelt en beheert unieke Smart Activation Formats en Smart Loyalty Programma's voor toonaangevende retailers en dienstverleners...

  Read More