De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   Digitaal ondertekenen vanuit Microsoft Word

   Met de Stiply for Word plug-in wordt het verkrijgen van een digitale handtekening makkelijker en gaat het proces nog sneller

   Digitale handtekening word met Stiply

   Het rechtsgeldig digitaal laten zetten van een handtekening via Microsoft Word!

   Met de Stiply for Word plug-in wordt het digitaal onderteken van de Microsoft Word bestanden nog makkelijker. Je kan nu je documenten rechtsgeldig digitaal laten onderteken zonder naar de Stiply applicatie te gaan. Je kan dus alles vanuit je Microsoft Word programma doen! Dit komt de snelheid waarmee contracten worden getekend erg ten goede!

   Bekijk nu onze video over de Stiply for Word Plug-In

   In deze video laten wij zien hoe je de Stiply for Word Plug-In kan toevoegen aan je Microsoft Word programma. Ook leggen we uit hoe je met de plug-in succesvol een word document verstuurd voor een digitale handtekening. Als je verder leest op deze pagina zullen we je natuurlijk nog veel meer toelichten.

    

   Probeer Stiply for Word GRATIS!

    

   Hoeveel kost het digitaal ondertekenen in Microsoft Word via de Stiply for Word plug-in?

   Niks! Je kan gebruik maken van de Stiply for Word plug-in zonder hier extra kosten voor te hoeven betalen. Je hebt dus alleen een Stiply abonnement nodig.

   Je kan het digitaal ondertekenen van documenten met de Word plug-in wel testen. Gedurende de 14 dagen proefperiode krijg je de kans om de Word plug-in te ervaren.

    

   Hoe voeg ik de Stiply plug-in toe aan Microsoft Word?

   1. Open een nieuw document.
   2. Klik op “invoegen”.
   3. Klik op “Invoegtoepassingen downloaden”.
   4. Klik op de store en typ “Stiply” in het zoekveld.
   5. Klik op “toevoegen” en de plug-in verschijnt automatisch in je Word omgeving.

   Je kan digitaal documenten laten tekenen vanaf een on premise word installatie, of via Office365 en online!

    

   Digitaal ondertekenen met Stiply for Word

    

   De digitale handtekening & de Stiply for Word Plug-In GRATIS uitproberen? 

    

   Hoe werkt de Stiply for Word plug-in?

   Als je een word document opent of aanmaakt zul je bij het kopje “Start” aan de rechterkant de Stiply Word plug-in zien staan. Als je hierop klikt zal de applicatie starten.

   Je kan in het volgende veld aanmelden of een proefaccount aanmaken. Je kan aan je gebruikersaccount maximaal twee apparaten koppelen die gebruik maken van de Stiply Word plug-in.

   De documentnaam zal standaard de naam van het Word bestand overnemen. Je kan dit vrij aanpassen.

   Als je klikt op “Ondertekenaar toevoegen” kun je een ondertekenaar toevoegen aan het document. Hier moet je vervolgens 4 stappen doorlopen.

   1. Vul het e-mailadres in van de ondertekenaar en je kan eventueel aangeven of het om een persoon gaat die alleen als CC meegenomen moet worden in het ondertekenverzoek.

   2. Selecteer een identificatiemethode. Je kan alle identificatiemethoden gebruiken die ook in het standaard Stiply account geactiveerd zijn. Alle keuzes zijn: e-mail, SMS, iDIN, Incassomachtiging en PiM.

   3. Na het selecteren van een identificatiemethode kun je velden toevoegen aan het document. Dit zijn alle velden die je ook gewend bent van de Stiply applicatie. Je plaatst het veld door je cursor op de plek in het document te zetten waar je het veld wilt plaatsen. Klik vervolgens op de knop in de Word plug-in en je zult zien dat er een tag geplaatst word.

   4. Controleer alle gegevens en klik op “Ja”.

   Meer dan 1 ondertekenaar? Herhaal bovenstaande stappen.

   Als laatste stappen kun je nog een ondertekentermijn toewijzen en een persoonlijke bericht meesturen met het ondertekenverzoek. Alles ingevuld? Klik dan op “Verstuur ondertekenverzoek”. Je krijgt daarna de keuzen om naar de web applicatie te gaan of nog een ondertekenverzoek te sturen.