Zekerheid en vertrouwen
De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Gebruikers waarderen Stiply maar liefst met een🌟8.0🌟

Start proefperiode
  2 min lezen

  Van gebruiker naar reseller: Stiply & Van Winssen

  Featured Image

   

  Van winssen logoVan Winssen Personeel en Salaris verzorgt salarisadministratie voor zo’n 600 MKB werkgevers door heel Nederland. Daarnaast helpt Van Winssen bij het automatiseren van processen rondom HR, dit neemt een steeds groter deel van het werk in. “Samen helpen we klanten niet alleen met de uitvoering met datgene dat zij moeten doen als het gaat om salarisberekeningen en alle zaken die op HR gebied bijgehouden moeten worden. Maar met name ook helpen met het koppelen en integreren met andere processen binnen het bedrijf. En vooral ook helpen om dat ook makkelijker en soepeler te laten verlopen. Bij Van Winssen bieden we ervaring en focus op de lange termijn voor de werkgever.”

   

  Wat zorgde ervoor dat jullie op zoek zijn gegaan naar een digitale ondertekenoplossing?

  De aanleiding voor het digitaal ondertekenen is de komst van de verplichte verwerkersovereenkomst die wij af moesten sluiten met onze bestaande en nieuwe klanten. We kwamen in die zoektocht terecht bij Stiply en konden gemakkelijk een proefperiode aangaan. Deze proefperiode beviel dusdanig goed dat we er al vrij snel voor gekozen hebben om een betaald account af te nemen voor de organisatie.”

  Waarom de keuze voor Stiply?

  “Stiply is vrij makkelijk en vlot in gebruik en je kunt dus snel aan de slag. We zijn gestart met een proefaccount en zijn we snel up en running. Dat is ook wel de kracht van Stiply, je kunt heel snel aan de slag. En op het moment dat je hulp nodig hebt word je ook super snel en goed geholpen. Dit was ook geen lang traject en de keuze was snel gemaakt.”

  En jullie zijn nu reseller, klopt dat?

  “Voor klanten met extra wensen voor digitaal ondertekenen en in het HR proces hebben we zelf de mogelijkheid om ze Stiply aan te bieden.”

  “We zitten op dit moment in een traject om Stiply te integreren in Nmbrs, onze software partner. Om zo de ultieme versie van digitaal ondertekenen te verkopen via de API. Dit contact is ook erg prettig en het lijkt er allemaal op dat het gaat lukken, zodat we onze klanten een goede geïntegreerde ondertekenoplossing aan kunnen bieden.”

  Hoe bevalt de samenwerking, zowel als gebruiker als reseller?

  “De samenwerking ervaar ik als bijzonder soepel. Het helpt enorm dat de tool super solide en stabiel is. En dat je ook in het gebruik weinig vragen hebt en de vragen die je hebt kan je snel uitkomen. Keep it simple, dat is echt wel gelukt. Er zijn niet zo heel snel vragen en op het moment dat die er wel zijn is het contact snel gelegd en wordt er goed en snel gereageerd. Dat loopt gewoon goed en prettig.”

   

  Van Winssen Personeel en Salaris

  Regio: Nederland, Nijmegen

  Organisatie: 5 medewerkers

  Digitaal ondertekenen op de afdeling: Reseller

  Branche: Financiële diensten

  https://www.personeelensalaris.nl/

  De digitale transitie is ingezet door Verhoeven Vastgoedverbeteraars

  Verhoeven Vastgoedverbeteraars bestaat dit jaar 175 jaar en was van origine grotendeels een schildersbedrijf, maar...

  BeFrank ondertekent sinds 2016 overeenkomsten digitaal met Stiply!

  BeFrank is een innovatieve online pensioenuitvoerder en actief in de collectieve pensioenmarkt. De eerste...

  Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal!

  Sinds juni 2020 ondertekent installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek de documenten op de HR afdeling digitaal met...