1 min read

Van Winssen Personeel en Salaris: van gebruiker naar reseller

Featured Image

 

Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt de salarisadministratie voor zo’n 600 MKB-werkgevers door heel Nederland. Daarnaast helpt Van Winssen bij het digitaliseren van processen rondom HR, dit neemt een steeds groter deel van het werk in.

“We helpen klanten met de uitvoering van datgene wat zij moeten doen als het gaat om salarisberekeningen en alle zaken die op HR-gebied bijgehouden moeten worden”, vertellen ze.  “Daarnaast helpen we met het koppelen en integreren van andere processen binnen het bedrijf. Waarbij we vooral focussen om dat makkelijker en soepeler te laten verlopen.”

 

Waarom gingen jullie op zoek naar een digitale ondertekenoplossing?

“De aanleiding voor het digitaal ondertekenen is de komst van de verplichte verwerkersovereenkomst die wij moesten afsluiten met onze bestaande en nieuwe klanten. We kwamen in die zoektocht terecht bij Stiply en konden gemakkelijk een proefperiode aangaan. Deze proefperiode beviel dusdanig goed dat we er al vrij snel voor kozen om een betaald account af te nemen voor de organisatie.”

Waarom de keuze voor Stiply?

“Stiply is vrij makkelijk en vlot in gebruik en je kunt dus snel aan de slag. We zijn gestart met een proefaccount en waren snel up and running. Dat is ook wel de kracht van Stiply; je kunt heel snel aan de slag. En op het moment dat je hulp nodig hebt, word je ook supersnel en goed geholpen. Dit was ook geen lang traject en de keuze was snel gemaakt.”

En jullie zijn nu reseller, hoe dat zo?

“Voor klanten met extra wensen voor digitaal ondertekenen in het HR-proces hebben we zelf de mogelijkheid om ze Stiply aan te bieden.”

“We zitten op dit moment in een traject om Stiply via de API te integreren in Nmbrs, onze softwarepartner. Zo kunnen we onze klanten de ultieme, geïntegreerde oplossing voor digitaal onderteken aanbieden.”

Hoe bevalt de samenwerking, zowel als gebruiker als reseller?

“De samenwerking ervaar ik als bijzonder soepel. Het helpt enorm dat de tool super solide en stabiel is. En dat je ook in het gebruik weinig vragen hebt en de vragen die je hebt kan je snel uitkomen. Keep it simple, dat is echt wel gelukt. Er zijn niet zo heel snel vragen en op het moment dat die er wel zijn is het contact snel gelegd en wordt er goed en snel gereageerd. Dat loopt gewoon goed en prettig.”

Ervaar zelf het gemak

Ervaar zelf het gemak van digitaal ondertekenen voor jouw HR-afdeling of -organisatie! Probeer Stiply gratis of neem snel een kijkje in de oplossing tijdens een online demo.

Gratis proefaccount of bekijk de demo

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

2 min read

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

Hoppenbrouwers Techniek streeft ernaar om de beste installateur van Nederland te worden. Met inmiddels 15 vestigingen en meer dan 1500 medewerkers...

Lees verder
Matthrs ondertekent digitaal:

1 min read

Matthrs ondertekent digitaal: "Sluitend contractbeheer is grootste winst"

Matthrs adviseert over, levert en onderhoudt HR- en salarissoftware voor bedrijven in de zorgbranche. Oprichter Math Wouters deelt zijn ervaring met...

Lees verder
Numblees Accountants:

2 min read

Numblees Accountants: "Digitaal ondertekenen is sneller, professioneler en minder foutgevoelig"

Numblees Accountants is een snelgroeiende jonge organisatie met een duidelijke en vernieuwende visie op accountancy. Peter Reichgelt is...

Lees verder