De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   2 min read

   Van gebruiker naar reseller: Stiply & Van Winssen

   Featured Image

    

   Van winssen logoVan Winssen Personeel en Salaris verzorgt salarisadministratie voor zo’n 600 MKB werkgevers door heel Nederland. Daarnaast helpt Van Winssen bij het automatiseren van processen rondom HR, dit neemt een steeds groter deel van het werk in. “Samen helpen we klanten niet alleen met de uitvoering met datgene dat zij moeten doen als het gaat om salarisberekeningen en alle zaken die op HR gebied bijgehouden moeten worden. Maar met name ook helpen met het koppelen en integreren met andere processen binnen het bedrijf. En vooral ook helpen om dat ook makkelijker en soepeler te laten verlopen. Bij Van Winssen bieden we ervaring en focus op de lange termijn voor de werkgever.”

    

   Wat zorgde ervoor dat jullie op zoek zijn gegaan naar een digitale ondertekenoplossing?

   De aanleiding voor het digitaal ondertekenen is de komst van de verplichte verwerkersovereenkomst die wij af moesten sluiten met onze bestaande en nieuwe klanten. We kwamen in die zoektocht terecht bij Stiply en konden gemakkelijk een proefperiode aangaan. Deze proefperiode beviel dusdanig goed dat we er al vrij snel voor gekozen hebben om een betaald account af te nemen voor de organisatie.”

   Waarom de keuze voor Stiply?

   “Stiply is vrij makkelijk en vlot in gebruik en je kunt dus snel aan de slag. We zijn gestart met een proefaccount en zijn we snel up en running. Dat is ook wel de kracht van Stiply, je kunt heel snel aan de slag. En op het moment dat je hulp nodig hebt word je ook super snel en goed geholpen. Dit was ook geen lang traject en de keuze was snel gemaakt.”

   En jullie zijn nu reseller, klopt dat?

   “Voor klanten met extra wensen voor digitaal ondertekenen en in het HR proces hebben we zelf de mogelijkheid om ze Stiply aan te bieden.”

   “We zitten op dit moment in een traject om Stiply te integreren in Nmbrs, onze software partner. Om zo de ultieme versie van digitaal ondertekenen te verkopen via de API. Dit contact is ook erg prettig en het lijkt er allemaal op dat het gaat lukken, zodat we onze klanten een goede geïntegreerde ondertekenoplossing aan kunnen bieden.”

   Hoe bevalt de samenwerking, zowel als gebruiker als reseller?

   “De samenwerking ervaar ik als bijzonder soepel. Het helpt enorm dat de tool super solide en stabiel is. En dat je ook in het gebruik weinig vragen hebt en de vragen die je hebt kan je snel uitkomen. Keep it simple, dat is echt wel gelukt. Er zijn niet zo heel snel vragen en op het moment dat die er wel zijn is het contact snel gelegd en wordt er goed en snel gereageerd. Dat loopt gewoon goed en prettig.”

    

   Van Winssen Personeel en Salaris

   Regio: Nederland, Nijmegen

   Organisatie: 5 medewerkers

   Digitaal ondertekenen op de afdeling: Reseller

   Branche: Financiële diensten

   https://www.personeelensalaris.nl/

   ABN AMRO laat intermediairs digitaal ondertekenen met Stiply

   De ABN AMRO-bank accepteert digitale handtekeningen op alle documenten rondom een hypotheekaanvraag, op één voorwaarde: dat deze gezet zijn met de...

   Lees verder
   De Nationale Hypotheekbond integreert de digitale ondertekenoplossing van Stiply

   De Nationale Hypotheekbond integreert de digitale ondertekenoplossing van Stiply

   De Nationale Hypotheekbond heeft een ambitie. Namelijk: het proces in de financiële dienstverlening eenvoudiger maken voor hypotheekadviseurs, zodat...

   Lees verder
   Stadsring51-versnelt-schuldhulpverleningsproces-met-digitale-handtekening

   Stadsring51 versnelt schuldhulpverlening met digitale handtekening

   Stadsring51 biedt inwoners van Amersfoort en Leusden hulp bij financiële problemen. In opdracht van de gemeenten helpen ze bij het voorkomen en...

   Lees verder