1 min read

Matthrs ondertekent digitaal: "Sluitend contractbeheer is grootste winst"

Featured Image

Matthrs adviseert over, levert en onderhoudt HR- en salarissoftware voor bedrijven in de zorgbranche. Oprichter Math Wouters deelt zijn ervaring met digitaal ondertekenen via Stiply.

 

Kennismaking Stiply

Bedrijven komen op verschillende manieren met Stiply in contact, blijkt uit onze ervaring. Zo vertelt Math dat hij voor het eerst kennismaakte met onze oplossing voor digitaal ondertekenen via een klant van Matthrs die al gebruikmaakte van Stiply. Zo zie je maar weer hoe klein de wereld soms is.

Stiply binnen de organisatie

Er zijn verschillende redenen om over te gaan op het digitaal ondertekenen van documenten. Voor Matthrs was het vooral belangrijk om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Math zegt dan ook: "Voor ons was het efficiënter inrichten van workflows de voornaamste reden om met digitaal ondertekenen aan de slag te gaan."

Ander voordeel is dat het bedrijf haar administratie van contracten beter kan organiseren. "Sluitend contractbeheer is voor ons misschien wel de grootste oplossing die de applicatie van Stiply faciliteert."

Integreren met Stiply

Naast de operationele voordelen van digitaal ondertekenen, speelde ook de integratiemogelijkheden een belangrijke rol in de keuze om met Stiply aan de slag te gaan. "De leverancier van onze HRM-applicatie had al een connectie met Stiply", legt Math daarover uit.

Ervaar zelf het gemak

Ervaar zelf het gemak van digitaal ondertekenen voor jouw organisatie! Probeer Stiply gratis of neem snel een kijkje in de oplossing tijdens een online demo.

Gratis proefaccount of bekijk de demo

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

2 min read

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

Hoppenbrouwers Techniek streeft ernaar om de beste installateur van Nederland te worden. Met inmiddels 15 vestigingen en meer dan 1500 medewerkers...

Lees verder
Matthrs ondertekent digitaal:

1 min read

Matthrs ondertekent digitaal: "Sluitend contractbeheer is grootste winst"

Matthrs adviseert over, levert en onderhoudt HR- en salarissoftware voor bedrijven in de zorgbranche. Oprichter Math Wouters deelt zijn ervaring met...

Lees verder
Numblees Accountants:

2 min read

Numblees Accountants: "Digitaal ondertekenen is sneller, professioneler en minder foutgevoelig"

Numblees Accountants is een snelgroeiende jonge organisatie met een duidelijke en vernieuwende visie op accountancy. Peter Reichgelt is...

Lees verder