2 min read

In 3 stappen starten met digitaal ondertekenen

Featured Image

Ben je veel tijd kwijt aan administratie, terwijl je liever je tijd wilt besteden aan échte HR-werkzaamheden? Moet je vaak lang wachten voordat je een document met handtekening terugkrijgt en verlies je weleens het overzicht door de hoeveelheid overeenkomsten? Met Stiply digitaliseer en optimaliseer je het ondertekenproces. Bovendien hebben toekomstige medewerkers die thuiswerken ook toegang tot het ondertekenen van de documenten. In slechts drie eenvoudige stappen, kun jij starten met digitaal ondertekenen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

Wat is Stiply?

We willen je graag wat meer vertellen over Stiply. Stiply is onze digitale ondertekenoplossing, want het printen, tekenen, en weer opnieuw inscannen van een document is eigenlijk niet meer van deze tijd. Bovendien kun je direct verschillende authenticatiemogelijkheden, zoals SMS, iDIN of PiM, toepassen, zodat je zeker weet dat de digitale handtekening ook rechtsgeldig is. Handig hè? Door jouw documenten eenvoudig, snel en veilig online te laten ondertekenen, bespaar je een hoop tijd op je administratie en kan je meer tijd besteden aan de leuke elementen binnen je vak.

In 3 stappen starten met digitaal ondertekenen

Nieuwsgierig naar hoe je begint met digitaal ondertekenen via Stiply? We hebben het zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt:

Stap 1: vrijblijvend testen en ervaren

Veel van onze klanten beginnen met een proefaccount. Hartstikke handig, want dan heb je 14 dagen de tijd om Stiply vrijblijvend uit te proberen, inclusief alle bijbehorende functionaliteiten. Natuurlijk helpen we je op weg door allerlei tips en tricks te delen: hoe werkt Stiply, hoe zit het met de rechtsgeldigheid of veiligheid van een digitale handtekening en hoe laat je op een snelle manier je document ondertekenen met tags?

Stap 2: stukje voorbereiding

Wat is voor jullie het meest praktisch: één of meerdere accounts? Binnen één account kunnen meerdere gebruikers bestaan, die met hun eigen inloggegevens kunnen inloggen. Eén account met meerdere gebruikers kan prima werken voor een HR-afdeling en is zelfs handig wanneer een collega bijvoorbeeld op vakantie of ziek is. Je kunt namelijk alle ondertekenverzoeken inzien (afhankelijk van de rechten die je hebt). Wanneer meerdere afdelingen, bijvoorbeeld HR én sales, gebruik willen maken van Stiply is het aan te raden om per afdeling een apart account aan te vragen.

Stap 3: aan de slag met digitaal ondertekenen!

Stiply geeft zelf aan wanneer je proefperiode van 14 dagen voorbij is. Je upgrade dan je proefaccount eenvoudig naar een betaald account en je bepaalt zelf of je een maand- of jaarabonnement aanschaft. Alles wat je tot dan toe hebt verwerkt in Stiply blijft uiteraard toegankelijk. Natuurlijk staat onze supportafdeling voor je klaar, wanneer je vragen hebt over Stiply en je gebruikersaccount.

Ook tijd besparen met digitaal ondertekenen?

We snappen dat je graag meer wilt weten over Stiply en de voordelen voor jouw HR-afdeling. Daarom hebben we een handige infographic gemaakt met álles over Stiply als ondertekenoplossing in één overzicht. Ben je overtuigd en wil je Stiply graag uitproberen? Vraag dan hier een gratis proefaccount aan.

New call-to-action

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder
3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

5 min read

3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

Lees verder