Onze missie

De missie van Stiply is tweeledig en breder
dan digitaal ondertekenen alleen

— Saaie bedrijfsprocessen leuker maken
terwijl je ook nog papier bespaart —

Want meer werkplezier en aandacht voor duurzaamheid gaan uitstekend hand in hand. Alle papieren contracten de wereld uit dus, want dat is:

Happy customer

Beter voor je bedrijf

Repeterende bedrijfsprocessen zijn inefficiënt en leiden tot een hogere foutmarge, langere doorlooptijden en ongemotiveerd personeel. Door dergelijke processen slim te automatiseren, bespaar je tijd en geld en gaan mensen met meer plezier aan de slag. Dat is beter voor je bedrijf en voor je personeel.

Verminder papierverbruik

Beter voor het milieu

Dat de wereld steeds digitaler wordt is geen verrassing. In dat licht vinden we het onbegrijpelijk dat er nog steeds zo veel papier wordt verspild. Stiply is er trots op bij te kunnen dragen aan het verminderen van deze papierstroom. Dat doen we door mooie software te maken, die iedereen begrijpt. Zo maken we de drempel om papierverspilling te verminderen zo laag mogelijk.

 

Over ons

Stiply is opgericht door de broers Joost Kuhlmann en René Kuhlmann. Joost zag als IT-advocaat dat er veel papier wordt verspild en dat contracten laten ondertekenen vaak onnodig moeizaam verloopt. Ondertussen stuitte René in zijn rol als ondernemer op hetzelfde probleem: veel rompslomp en inefficiëntie bij het ondertekenen van contracten.

 

Het idee was geboren: eenvoudige software om ondertekenen simpeler te maken. En dat bleek een schot in de roos. Stiply groeit hard en we zijn er trots op dat tienduizenden contracten per maand niet meer geprint hoeven te worden. Het kantoor van Stiply is gevestigd in Amsterdam.