De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  Hoe werkt digitaal ondertekenen? 

  Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar hoe digitaal ondertekenen via Stiply werkt. Lees verder om erachter te komen hoe je van start kunt gaan. 

  14 dagen GRATIS proberen!

   

   

  Hoe werkt meest gebruiksvriendelijke ondertekenoplossing van de BENELUX

  Ervaar het gemak van digitaal ondertekenen. Door niet alleen een handtekening op een contract te krijgen en digitaal te werken. Maar vooral ook de manier waarop een oplossing werkt.

  Beleef net als meer dan 1000 andere bedrijven in de Benelux het gemak en de eenvoud van de Stiply ondertekenoplossing.

  1: Document uploaden

  Upload de overeenkomst of het contract dat ter ondertekening moeten worden verzonden. Dit kan een PDF of een Word bestand zijn.

  2. Document versturen

  Voer de gegevens van de ontvangers in en plaats de velden waar een handtekening moet komen in het document!

  3. Digitaal ondertekenen

  De ontvanger krijgt het ondertekenverzoek in de mail en kan op de plekken waar om een digitale handtekening gevraagd wordt een krabbel zetten.

  4. Ondertekende overeenkomst

  Iedere ondertekenaar ontvang het digitaal ondertekende document in de mail en de verzoeker ontvangt een bewijsdocument met het gehele proces!

  Het voordeel geldt voor twee kanten

  Verzoeker 

  Als verzoeker log je in met je gegevens bij Stiply en kun je direct starten met het opstellen van een ondertekenverzoek. Upload het word of pdf document, voer de gegevens van de ontvangers in, bepaal de authenticatie, plaats de velden en verstuur het verzoek. Meer stappen zijn het niet!

  Ontvanger

  Als ontvanger krijg je het ondertekenverzoek per mail. De ontvanger klikt op de knop, vult de gevraagde velden in en rondt het verzoek af. Alle ondertekenaars en de verzoeker ontvangen het ondertekende document in de mail zodra iedereen een handtekening heeft gezet!

  Sneller, goedkoper en eenvoudiger!

  Digitaal ondertekenen met Stiply zorgt ervoor dat documenten sneller retour komen, je bespaart kosten omdat er geen papier of post meer aan te pas komt en je vereenvoudigt het proces, zowel voor jezelf als verzoeker als voor de ondertekenaar. Ervaar zelf wat Stiply oplevert voor jouw organisatie!

   

  Sluit je aan bij meer dan 1000 andere bedrijven die ook met Stiply werken!

  Gebruiksvriendelijk

  Binnen enkele minuten kun je al een document ter ondertekening versturen via Stiply. Ook voor ondertekenaars wordt ondertekenen een fluitje van een cent. 

  Kostenbesparend

  Door digitaal te ondertekenen bespaar je op papier, verzendkosten en ook op administratieve handelingen van collega’s of personeel. Hierdoor bespaar je naast geld ook een hoop tijd!

  Veilig en betrouwbaar

  De digitale handtekening via Stiply is veilig en betrouwbaar. Klik hier om meer te weten te komen over de handtekeningen en werkwijze van Stiply.

  De digitale handtekening GRATIS uitproberen?