1 min read

Uitgelicht: automatisch handtekening velden in een document plaatsen

Featured Image

Om het proces van digitaal ondertekenen nog sneller en eenvoudiger te laten verlopen biedt Stiply de mogelijkheid om handtekening- en andere velden automatisch in een document te plaatsen. Een makkelijke functie, die veel tijd bespaart als je werkt vanuit een word of pdf document.

Makkelijk en snel een document voorzien van handtekening velden. 

De meest contracten starten vaak vanuit een word-document. Hierin staan de gemaakte afspraken van de overeenkomst, naast bijvoorbeeld voorwaarden en condities. Het komt vaak voor dat zo'n word-document wordt gebruikt om uiteindelijk diverse soortgelijke contracten mee te maken. Want waarom zou je immers telkens opnieuw beginnen? 

Tags

Om je extra tijd te besparen kan Stiply automatisch de gewenste velden (voorbeeld handtekening, checkbox of vrije tekstvelden) in het document op de juiste plek te plaatsen. Dit wordt gedaan aan de hand van zogenaamde TAGS. Een TAG is een stukje tekst dat herkend wordt door Stiply, bijvoorbeeld . Door deze tags in het word of pdf document te verwerken zorg je er voor dat Stiply weet waar de juiste velden moeten worden geplaatst. Dat scheelt je een hoop tijd wanneer er diverse en meerdere velden in een document moeten komen te staan.  

Zie in deze instructievideo hoe het werkt:

Tags voor meerdere ondertekenaars en verschillende velden

Met Stiply is het naast een handtekening veld ook mogelijk om andere velden (automatisch) in een document te plaatsen. De volgende velden kunnen automatisch ingeladen worden:

Stiply digitaal ondertekenen met automatische velden plaatsen


Zijn er nog meer ondertekenaars? Geen probleem, verhoog het nummer en Stiply herkent automatisch welk type veld er voor welke ondertekenaar moet worden geplaatst. Let op, het account met wel ingesteld zijn voor meer dan drie ondertekenaars. Vraag onze supportmedewerkers naar de mogelijkheden.

UPDATE 6-8-2020: velden optioneel maken met tags

Het is vanaf heden ook mogelijk om velden direct een optioneel status mee te geven vanuit het gebruik van tags. Voor het datum-, tekst- en het checkbox veld is het mogelijk om door de toevoeging van _optional in de tag deze direct optioneel te maken. Een voorbeeld hiervan is Automatisch ondertekenvelden plaatsen document digitaal ondertekenen Stiply

Zo wordt digitaal ondertekenen via Stiply nog makkelijker en sneller. Probeer Stiply nu 14 dagen volledig gratis!

Stiply proefaccount digitaal ondertekenen

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

1 min read

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

Lees verder
Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

5 min read

Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

Lees verder
Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

1 min read

Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

Lees verder