De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   1 min read

   Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

   Featured Image

   Bij Stiply streven wij ernaar een applicatie aan te bieden die het digitaal ondertekenden van je documenten zo makkelijk mogelijk maakt. Wij begrijpen ook dat je in dit proces soms tegen vragen aanloopt. Het Stiply Helpcenter gaat je helpen al je vragen te beantwoorden.

    

   Het support team van Stiply heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van het Stiply Helpcenter. In dit Helpcenter staan tientallen artikelen die je kunnen helpen met de Stiply applicatie, Stiply in het algemeen of andere vragen die je misschien hebt. Staat je antwoord er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen .

   Meerdere manieren van het verkrijgen van je antwoord

   Ook voor het contact opnemen met Stiply heeft het support team verschillende verbeteringen doorgevoerd. Er is namelijk een Stiply Help widget gelanceerd op onze website en applicatie.

   Wat houd dit in? In de widget kun je alle antwoorden op je vragen vinden. Vanuit de widget kun je rechtsreeks bij het Stiply helpcenter. Toch liever een Stiply support medewerker spreken? Dat kan! Via de widget kun je ons een e-mail sturen of gelijk live chatten met een Stiply support medewerker.

   Al met al proberen we bij Stiply onze service en dienst constant te verbeteren in het verkrijgen van de digitale handtekening en alles wat hieromheen komt kijken.

    

   Stiply Helpcenter

    

   De ISO-certificeringen voor Stiply, toegekend door auditor TÜV

   Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

   Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

   Lees verder
   Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

   Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

   Bij Stiply streven wij ernaar een applicatie aan te bieden die het digitaal ondertekenden van je documenten zo makkelijk mogelijk maakt. Wij...

   Lees verder
   Digitale handtekening van Stiply maakt geen gebruik van Log4j

   Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

   De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

   Lees verder