Meer weten over Stiply?

Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

Bekijk het on demand webinar

  1 min read

  Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

  Featured Image

  Bij Stiply streven wij ernaar een applicatie aan te bieden die het digitaal ondertekenden van je documenten zo makkelijk mogelijk maakt. Wij begrijpen ook dat je in dit proces soms tegen vragen aanloopt. Het Stiply Helpcenter gaat je helpen al je vragen te beantwoorden.

   

  Het support team van Stiply heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van het Stiply Helpcenter. In dit Helpcenter staan tientallen artikelen die je kunnen helpen met de Stiply applicatie, Stiply in het algemeen of andere vragen die je misschien hebt. Staat je antwoord er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen .

  Meerdere manieren van het verkrijgen van je antwoord

  Ook voor het contact opnemen met Stiply heeft het support team verschillende verbeteringen doorgevoerd. Er is namelijk een Stiply Help widget gelanceerd op onze website en applicatie.

  Wat houd dit in? In de widget kun je alle antwoorden op je vragen vinden. Vanuit de widget kun je rechtsreeks bij het Stiply helpcenter. Toch liever een Stiply support medewerker spreken? Dat kan! Via de widget kun je ons een e-mail sturen of gelijk live chatten met een Stiply support medewerker.

  Al met al proberen we bij Stiply onze service en dienst constant te verbeteren in het verkrijgen van de digitale handtekening en alles wat hieromheen komt kijken.

   

  Stiply Helpcenter

   

  Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

  Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

  Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

  Lees verder
  Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

  Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

  Bij Stiply streven wij ernaar een applicatie aan te bieden die het digitaal ondertekenden van je documenten zo makkelijk mogelijk maakt. Wij...

  Lees verder
  Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

  Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

  De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

  Lees verder