1 min read

Filters

Zoals ook uitgelegd in onze blogpost over het ordenen van kolommen, is het handig om overzicht van al je ondertekenverzoeken te bewaren. Het scherm met Openstaande verzoeken toont je alle ondertekenverzoeken die je hebt verstuurd en die nog niet door alle ondertekenaars zijn voorzien van een digitale handtekening. Om snel de status van bepaalde verzoeken uit te lezen, biedt Stiply nu de mogelijkheid om verzoeken te filteren.

Ondertekenverzoeken filteren

Ondertekenverzoeken filteren

Bovenin het scherm Openstaande ondertekenverzoeken tref je een grijze balk aan met de drie beschikbare filters. Je kunt de lijst met ondertekenverzoeken filteren op de verzenderhet moment van verzending, en de huidige status.

Filteren op verzender

Het filter Verzender bevat alle gebruikers binnen je account. Werk je voor een bedrijf (het account) waarin vier mensen Stiply gebruiken (de gebruikers) dan zul je in het filterveld alle vier deze gebruikers zien. Let op, dit kan anders zijn als je niet de rechten hebt om de ondertekenverzoeken van andere gebruikers te bekijken. In dat geval is dit filter niet zichtbaar.

Als je op een gebruiker klikt, dan wordt het filter actief. Je krijgt dan alleen nog de ondertekenverzoeken te zien van die specifieke gebruiker. Je ziet dat het filter actief is doordat er een paars vlakje verschijnt. Als je op het kruisje klikt, verdwijnt het filter weer en zie je weer alle ondertekenverzoeken.

Filter digitale handtekening verzoeken

Filter op tijdstip van verzenden

Net zoals hierboven beschreven, kun je ook eenvoudig filteren op het tijdstip van verzending. Klik daarvoor op het selectieveld Verzonden om de filtermogelijkheden te bekijken. Kies één van de mogelijkheden en de resultatenlijst laat slechts de ondertekenverzoeken zien die in de gekozen tijdspanne vallen.

Je kunt kiezen uit verschillende perioden om op te filteren. Je kunt kiezen uit verschillende perioden om op te filteren.

 

Handig als je bijvoorbeeld snel wilt weten welke ondertekenverzoeken je vandaag al hebt verstuurd.

Filter op status

Ook kun je filteren op de status van ondertekenverzoeken. Er zijn maar twee keuzes: openstaand en verlopen om – vanzelfsprekend – slechts de openstaande of slechts de verlopen ondertekenverzoeken te tonen.

Filter op status

Filters combineren

Ten slotte is het net zo makkelijk de drie filters te combineren. Je kunt bijvoorbeeld filteren op:

1. Jezelf als gebruiker
2. Verzoeken die déze maand zijn verstuurd
3. Verzoeken die verlopen zijn

Filters combineren

Het resultaat ziet eruit als drie paarse vlakjes. Je zult zien dat de resultaten nu heel fors gefilterd worden: je krijgt alleen de ondertekenverzoeken te zien van de gekozen gebruiker, die deze maand zijn verstuurd en die ook nog verlopen zijn.

Op die manier kom je snel tot een subselectie van de ondertekenverzoeken, zodat je bijvoorbeeld makkelijk alle verlopen ondertekenverzoeken kunt verlengen.

 

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

1 min read

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

Lees verder
Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

5 min read

Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

Lees verder
Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

1 min read

Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

Lees verder