De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  2 min read

  Filters

  Zoals ook uitgelegd in onze blogpost over het ordenen van kolommen, is het handig om overzicht van al je ondertekenverzoeken te bewaren. Het scherm met Openstaande verzoeken toont je alle ondertekenverzoeken die je hebt verstuurd en die nog niet door alle ondertekenaars zijn voorzien van een digitale handtekening. Om snel de status van bepaalde verzoeken uit te lezen, biedt Stiply nu de mogelijkheid om verzoeken te filteren.

  Ondertekenverzoeken filteren

  Ondertekenverzoeken filteren

  Bovenin het scherm Openstaande ondertekenverzoeken tref je een grijze balk aan met de drie beschikbare filters. Je kunt de lijst met ondertekenverzoeken filteren op de verzenderhet moment van verzending, en de huidige status.

  Filteren op verzender

  Het filter Verzender bevat alle gebruikers binnen je account. Werk je voor een bedrijf (het account) waarin vier mensen Stiply gebruiken (de gebruikers) dan zul je in het filterveld alle vier deze gebruikers zien. Let op, dit kan anders zijn als je niet de rechten hebt om de ondertekenverzoeken van andere gebruikers te bekijken. In dat geval is dit filter niet zichtbaar.

  Als je op een gebruiker klikt, dan wordt het filter actief. Je krijgt dan alleen nog de ondertekenverzoeken te zien van die specifieke gebruiker. Je ziet dat het filter actief is doordat er een paars vlakje verschijnt. Als je op het kruisje klikt, verdwijnt het filter weer en zie je weer alle ondertekenverzoeken.

  Filter digitale handtekening verzoeken

  Filter op tijdstip van verzenden

  Net zoals hierboven beschreven, kun je ook eenvoudig filteren op het tijdstip van verzending. Klik daarvoor op het selectieveld Verzonden om de filtermogelijkheden te bekijken. Kies één van de mogelijkheden en de resultatenlijst laat slechts de ondertekenverzoeken zien die in de gekozen tijdspanne vallen.

  Je kunt kiezen uit verschillende perioden om op te filteren. Je kunt kiezen uit verschillende perioden om op te filteren.

   

  Handig als je bijvoorbeeld snel wilt weten welke ondertekenverzoeken je vandaag al hebt verstuurd.

  Filter op status

  Ook kun je filteren op de status van ondertekenverzoeken. Er zijn maar twee keuzes: openstaand en verlopen om – vanzelfsprekend – slechts de openstaande of slechts de verlopen ondertekenverzoeken te tonen.

  Filter op status

  Filters combineren

  Ten slotte is het net zo makkelijk de drie filters te combineren. Je kunt bijvoorbeeld filteren op:

  1. Jezelf als gebruiker
  2. Verzoeken die déze maand zijn verstuurd
  3. Verzoeken die verlopen zijn

  Filters combineren

  Het resultaat ziet eruit als drie paarse vlakjes. Je zult zien dat de resultaten nu heel fors gefilterd worden: je krijgt alleen de ondertekenverzoeken te zien van de gekozen gebruiker, die deze maand zijn verstuurd en die ook nog verlopen zijn.

  Op die manier kom je snel tot een subselectie van de ondertekenverzoeken, zodat je bijvoorbeeld makkelijk alle verlopen ondertekenverzoeken kunt verlengen.

   

  2 min read

  Digitaal ondertekenen met authenticatie via de PiM app

  PiM: een nieuwe veilig en gebruiksvriendelijke manier van authenticatie voor digitaal ondertekenen

  Sinds 1 mei 2021...

  2 min read

  Wijziging telefoonnummer Stiply support

  Let op: vanaf 1 juni 2021 zal het telefoonnummer waarop de Stiply support te bereiken is veranderen! 

   

  Een van de...

  2 min read

  Ondertekenverzoeken gepersonaliseerd vanuit je eigen domein

  Het laten ondertekenen van documenten en contracten is vaak een belangrijk en soms spannend moment. Het is een vorm van...