De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Hoe zit dat nou met bijlagen?

  We krijgen regelmatig vragen over de bijlagen-functie. Dat is een teken dat wij bij Stiply iets kunnen verbeteren. Toch lijkt het me goed om in deze e-mail kort toe te lichten hoe bijlagen precies werken.

  Bijlagen

  Zoals je misschien wel weet kun je met Stiply bijlagen aan een ondertekenverzoek koppelen. Deze bijlagen worden na ondertekening samen met het ondertekende document aan de ondertekenaar(s) verstuurd.

  Algemene voorwaarden

  Een speciaal soort bijlagen zijn de zogenaamde algemene voorwaarden, waarmee ondertekenaars expliciet akkoord moeten gaan voordat het ondertekenproces kan worden afgerond.

  Eenmalige bijlagen en account bijlagen

  Dan is er nog het verschil tussen eenmalige bijlagen en account bijlagen.

  Eenmalige bijlagen: uniek bij een document

  Eenmalige bijlagen zijn bijlagen die specifiek bij één ondertekenverzoek horen, en dus eenmalig gebruikt worden. Ze kunnen tijdens het opmaken van het ondertekenverzoek worden toegevoegd door op het paperclip-icoon te klikken en dan te kiezen voor Upload eenmalige bijlage.

  Account bijlagen: vaker gebruiken

  Account bijlagen zijn bedoeld voor algemene bijlagen die voor meerdere ondertekenverzoeken gebruikt worden (zoals product folders, huisregels, salaristabellen, algemene voorwaarden etc.). Account bijlagen kunnen dan ook apart (los van een ondertekenverzoek) naar Stiply worden geupload.

  Account bijlagen uploaden

  Klik rechtsboven in de grijze balk op je naam en kies voor Bijlagen beheren". Let op: je moet hiervoor Administrator zijn. In dit scherm kan ook worden ingesteld of een bijlage wél of niet standaard bij elk ondertekenverzoek wordt bijgevoegd.

  Mocht je vragen hebben, dan horen we het graag. Blijf ook via social media op de hoogte door Stiply te volgen op LinkedIn, Facebook of Twitter.

  Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

  Bij Stiply streven wij ernaar een applicatie aan te bieden die het digitaal ondertekenden van je documenten zo makkelijk mogelijk maakt. Wij...

  Read More

  Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

  De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

  Read More

  Digitaal ondertekenen met authenticatie via de PiM app

  PiM: een nieuwe veilig en gebruiksvriendelijke manier van authenticatie voor digitaal ondertekenen

  Sinds 1 mei 2021 vind je als gebruiker een...

  Read More