Meer weten over Stiply?

Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

Bekijk het on demand webinar

  1 min read

  iDIN en Verwerkersovereenkomst

  Zoals je waarschijnlijk wel weet treedt op 25 mei 2018 treedt de de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG) in werking. Het is verplicht om met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst af te sluiten.

  Verwerkersovereenkomst

  Wij als Stiply zijn een verwerker, dus ook met ons moet je een verwerkersovereenkomst afsluiten. We zullen onze verwerkersovereenkomst vanaf zondag 6 mei a.s. aanbieden via onze software: als je inlogt vragen we je direct om deze de accorderen. Zo is de relatie tussen jou en Stiply weer volledig compliant met de AVG. Je kunt onze verwerkersovereenkomst alvast hier downloaden.

  iDIN

  Bij de update dat weekend introduceren we ook een nieuw authenticatiemiddel, genaamd iDIN. Dit is een heel betrouwbaar authenticatiemiddel dat je kunt gebruiken voor documenten met een hoog belang. De ondertekenaar moet inloggen bij zijn bank via zijn random reader. De bank bevestigt dan de identiteit van de ondertekenaar. Dit proces lijkt een beetje op een betaling met iDEAL, maar er wordt niets betaald: de bank levert alleen een identiteit aan.

  Die identiteit vergelijkt Stiply dan met de identiteit die jij van je ondertekenaar hebt opgegeven (achternaam + geboortedatum): als dat matcht is de ondertekenaar de juiste persoon. Activeer iDIN Als je iDIN wilt proberen, log dan in op Stiply, klik op Abonnement en dan op bij het kopje iDIN op Activeer. Je moet wel administrator zijn om dit te doen. Na het activeren verschijnt iDIN als identificatiemogelijkheid als je ondertekenaars toevoegt. Meer informatie over iDIN lees je hier.

  Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

  1 min read

  Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

  Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

  Lees verder
  Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

  5 min read

  Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

  Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

  Lees verder
  Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

  1 min read

  Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

  De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

  Lees verder