1 min read

In Persoon tekenen en bericht per ondertekenaar

We hebben weer een aantal mooie nieuwe features toegevoegd om het digitaal ondertekenen van contracten nog makkelijker voor je te maken. In deze blog vertellen we je er graag meer over.

Uniek bericht per ondertekenaar

Geef een uniek bericht per ondertekenaar opOp veler verzoek is het nu mogelijk om per ondertekenaar een ander e-mailbericht te kiezen. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld zowel een klant als iemand intern in je organisatie wilt laten tekenen, maar aan beide partijen een andere instructie wilt meegeven.

In het scherm waar je de ondertekenaars toevoegt, klik je op het plus-icoontje om een uniek bericht voor de betreffende ondertekenaar in te vullen.

 

In persoon tekenen

Er is een nieuwe authenticatie-methode toegevoegd, genaamd In Persoon. De ondertekenaar ontvangt dan geen e-mail met een uitnodiging tot ondertekenen, maar het document wordt direct na verzenden op jouw computer of tablet geopend om digitaal te ondertekenen.

Dit is handig als de ondertekenaar bij jou op kantoor aanwezig is, of als je bij de ondertekenaar op locatie bent. In dat geval hoeft deze persoon immers geen uitnodiging per e-mail te ontvangen. Door In Persoon te selecteren kan de ondertekenaar dan direct op jouw computer of tablet een digitale handtekening zetten.

Denk er wel aan dat de ondertekenaar zich in persoon bij je moet identificeren, bijvoorbeeld door zijn paspoort of rijbewijs te laten zien. Jij hebt immers de verantwoordelijkheid om dat te controleren.

Pas het successcherm aan

Als je een contract ondertekent dan krijg je ons successcherm te zien. Daar vertellen we de
ondertekenaar dat het ondertekenen is gelukt en dat het document per mail naar de ondertekenaar wordt toegestuurd.

Het is nu mogelijk om dit scherm naar je eigen smaak aan te passen. Klik als administrator in Stiply rechtsboven op je naam en dan op Instellingen. Daarna kies je het tabje Successcherm.

In dit tabblad kun je een paar dingen instellen. Vul bijvoorbeeld een pakkende kop in die op het successcherm als eerste wordt getoond, zoals Bedankt voor je handtekening.

Ook kun je een klein extra tekstje plaatsen waarin je bijvoorbeeld uitlegt dat de klant het contract per mail toegestuurd krijgt.

Daarnaast heb je nu de mogelijkheid om social media buttons te laten tonen op het successcherm. Zo kan jouw klant delen dat hij een contract met je heeft gesloten.

Veel plezier met onze nieuwe features

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

1 min read

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

Lees verder
Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

5 min read

Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

Lees verder
Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

1 min read

Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

Lees verder