De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Stiply verwerkt pdf-bestanden beter

  Featured Image

  Naar aanleiding van nuttige feedback van onze klanten, is gebleken dat Stiply met bepaalde PDF-documenten niet goed overweg kon. Het ging daarbij om pdf-documenten waar bijvoorbeeld formulieren instonden, die kunnen worden ingevuld. Deze pdf-documenten waren schrijfbaar en zekerheidshalve gaf Stiply daarom een foutmelding.

  Vanaf vandaag is de software van Stiply geüpdatet, zodat deze foutmelding niet meer voorkomt. U kunt nu dus ook pdf-documenten met invulformulieren naar Stiply uploaden en door uw ondertekenaars van een elektronische handtekening laten voorzien.

   

  U kunt nu ook PDF-bestanden met invulformulieren uploaden. Deze foutmelding komt niet meer voor. U kunt nu ook PDF-bestanden met invulformulieren uploaden. Deze foutmelding komt niet meer voor.

   

  Word-documenten

  Veel bedrijven gebruiken natuurlijk Microsoft Word voor het maken van contracten en andere documenten. Somige bedrijfssoftware genereert contracten ook in Word-formaat. Met Stiply kunt u Word-documenten direct uploaden naar Stiply. Stiply zet dan zelf dit document om naar een pdf-document. Uw klant of relatie die het document moet ondertekenen, ontvangt uiteindelijk het getekende document in pdf-formaat.

  Probeer Stiply nu 14 dagen volledig gratis!

  New call-to-action

  2 min read

  Digitaal ondertekenen met authenticatie via de PiM app

  PiM: een nieuwe veilig en gebruiksvriendelijke manier van authenticatie voor digitaal ondertekenen

  Sinds 1 mei 2021...

  2 min read

  Wijziging telefoonnummer Stiply support

  Let op: vanaf 1 juni 2021 zal het telefoonnummer waarop de Stiply support te bereiken is veranderen! 

   

  Een van de...

  2 min read

  Ondertekenverzoeken gepersonaliseerd vanuit je eigen domein

  Het laten ondertekenen van documenten en contracten is vaak een belangrijk en soms spannend moment. Het is een vorm van...