De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Stiply verwerkt pdf-bestanden beter

  Featured Image

  Naar aanleiding van nuttige feedback van onze klanten, is gebleken dat Stiply met bepaalde PDF-documenten niet goed overweg kon. Het ging daarbij om pdf-documenten waar bijvoorbeeld formulieren instonden, die kunnen worden ingevuld. Deze pdf-documenten waren schrijfbaar en zekerheidshalve gaf Stiply daarom een foutmelding.

  Vanaf vandaag is de software van Stiply geüpdatet, zodat deze foutmelding niet meer voorkomt. U kunt nu dus ook pdf-documenten met invulformulieren naar Stiply uploaden en door uw ondertekenaars van een elektronische handtekening laten voorzien.

   

  U kunt nu ook PDF-bestanden met invulformulieren uploaden. Deze foutmelding komt niet meer voor. U kunt nu ook PDF-bestanden met invulformulieren uploaden. Deze foutmelding komt niet meer voor.

   

  Word-documenten

  Veel bedrijven gebruiken natuurlijk Microsoft Word voor het maken van contracten en andere documenten. Somige bedrijfssoftware genereert contracten ook in Word-formaat. Met Stiply kunt u Word-documenten direct uploaden naar Stiply. Stiply zet dan zelf dit document om naar een pdf-document. Uw klant of relatie die het document moet ondertekenen, ontvangt uiteindelijk het getekende document in pdf-formaat.

  Probeer Stiply nu 14 dagen volledig gratis!

  Stiply proefaccount digitaal ondertekenen

  Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

  Bij Stiply streven wij ernaar een applicatie aan te bieden die het digitaal ondertekenden van je documenten zo makkelijk mogelijk maakt. Wij...

  Read More

  Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

  De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

  Read More

  Digitaal ondertekenen met authenticatie via de PiM app

  PiM: een nieuwe veilig en gebruiksvriendelijke manier van authenticatie voor digitaal ondertekenen

  Sinds 1 mei 2021 vind je als gebruiker een...

  Read More