De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  2 min read

  Wijziging telefoonnummer Stiply support

  Featured Image

  Let op: vanaf 1 juni 2021 zal het telefoonnummer waarop de Stiply support te bereiken is veranderen! 

   


  Een van de redenen voor de wijziging is het aantrekken van Tim ter Steege. Tim fungeert sinds 1 mei als Customer Success en Support Manager, wat betekent dat hij het aanspreekpunt is op het gebied van klantwensen en vragen. Of het nu gaat om het bespreken van nieuwe features voor het digitaal ondertekenen van contracten via Stiply of om een uitleg over het versturen van een bulkverzending, Tim staat je graag te woord en helpt je verder! 
   

   

  Mocht je Stiply in je contacten hebben opgeslagen dan adviseren wij om het nummer per direct te veranderen naar het nieuwe nummer zodat je de juiste persoon aan de lijn krijgt voor je vragen, opmerkingen of tips! Vanaf 1 juni 2021 is de Stiply support enkel te bereiken op het volgende nummer: 085-7929200 

   

  De kennis en ervaring van Tim brengt ons team, maar ook voor jou als Stiply klant veel voordelen met zich mee. Tim staat in nauw contact met de ontwikkelaars, marketeers en sales verantwoordelijken van Stiply, waardoor wij als organisatie betere feedback verwachten te krijgen over de wensen en tips voor het digitaal ondertekenen van de belangrijkste groep binnen Stiply: onze klanten!

   

  Tim vindt energie en uitdaging in het zo gemakkelijk en snel mogelijk voorzien van antwoorden op vragen van klanten en mogelijkheden om feedback met ons te delen. De eerste implementatie van Tim is het toevoegen van een NPS, waardoor er gemeten wordt hoe de klantervaring op dit moment is. Waarom het succesvol is of niet en wat er verbeterd of veranderd moet worden om digitaal ondertekenen met Stiply voor iedereen een succes te maken. 

   

  Kortom, vanaf 1 juni 2021 staat Tim onze klanten graag te woord op het nieuwe nummer 085-7929200, dus bel gerust op als je een vraag of een wens hebt. 

   

  Groeten Team Stiply 

  2 min read

  Digitaal ondertekenen met authenticatie via de PiM app

  PiM: een nieuwe veilig en gebruiksvriendelijke manier van authenticatie voor digitaal ondertekenen

  Sinds 1 mei 2021...

  2 min read

  Wijziging telefoonnummer Stiply support

  Let op: vanaf 1 juni 2021 zal het telefoonnummer waarop de Stiply support te bereiken is veranderen! 

   

  Een van de...

  2 min read

  Ondertekenverzoeken gepersonaliseerd vanuit je eigen domein

  Het laten ondertekenen van documenten en contracten is vaak een belangrijk en soms spannend moment. Het is een vorm van...