De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   1 min read

   Wijziging telefoonnummer Stiply support

   Featured Image

   Let op: vanaf 1 juni 2021 zal het telefoonnummer waarop de Stiply support te bereiken is veranderen! 

    


   Een van de redenen voor de wijziging is het aantrekken van Tim ter Steege. Tim fungeert sinds 1 mei als Customer Success en Support Manager, wat betekent dat hij het aanspreekpunt is op het gebied van klantwensen en vragen. Of het nu gaat om het bespreken van nieuwe features voor het digitaal ondertekenen van contracten via Stiply of om een uitleg over het versturen van een bulkverzending, Tim staat je graag te woord en helpt je verder! 
    

    

   Mocht je Stiply in je contacten hebben opgeslagen dan adviseren wij om het nummer per direct te veranderen naar het nieuwe nummer zodat je de juiste persoon aan de lijn krijgt voor je vragen, opmerkingen of tips! Vanaf 1 juni 2021 is de Stiply support enkel te bereiken op het volgende nummer: 085-7929200 

    

   De kennis en ervaring van Tim brengt ons team, maar ook voor jou als Stiply klant veel voordelen met zich mee. Tim staat in nauw contact met de ontwikkelaars, marketeers en sales verantwoordelijken van Stiply, waardoor wij als organisatie betere feedback verwachten te krijgen over de wensen en tips voor het digitaal ondertekenen van de belangrijkste groep binnen Stiply: onze klanten!

    

   Tim vindt energie en uitdaging in het zo gemakkelijk en snel mogelijk voorzien van antwoorden op vragen van klanten en mogelijkheden om feedback met ons te delen. De eerste implementatie van Tim is het toevoegen van een NPS, waardoor er gemeten wordt hoe de klantervaring op dit moment is. Waarom het succesvol is of niet en wat er verbeterd of veranderd moet worden om digitaal ondertekenen met Stiply voor iedereen een succes te maken. 

    

   Kortom, vanaf 1 juni 2021 staat Tim onze klanten graag te woord op het nieuwe nummer 085-7929200, dus bel gerust op als je een vraag of een wens hebt. 

    

   Groeten Team Stiply 

   Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

   1 min read

   Uitgelicht: Het Stiply Helpcenter!

   Bij Stiply streven wij ernaar een applicatie aan te bieden die het digitaal ondertekenden van je documenten zo makkelijk mogelijk maakt. Wij...

   Lees verder
   Digitale handtekening van Stiply maakt geen gebruik van Log4j

   1 min read

   Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

   De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

   Lees verder
   Digitaal ondertekenen via de PiM App

   2 min read

   Digitaal ondertekenen met authenticatie via de PiM app

   PiM: een nieuwe veilig en gebruiksvriendelijke manier van authenticatie voor digitaal ondertekenen

   Sinds 1 mei 2021 vind je als gebruiker een nieuwe...

   Lees verder