2 min read

Video-uitleg voor een vliegende start met Stiply

Bij Stiply willen we dat nieuwe gebruikers zich welkom voelen en meteen snappen hoe ze met onze software kunnen werken. Om die instap zo soepel mogelijk te maken, hebben we onze on-boarding flow verbeterd. Bij het inloggen krijgen nieuwe gebruikers verschillende filmpjes te zien waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe Stiply werkt wat er met de software allemaal mogelijk is. Zo hoef je als nieuwe Stiply-gebruiker niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar krijg je een duidelijke uitleg die wordt ondersteund door animaties, en kun je meteen zelf aan de slag.

Account aanmaken, testdocument uploaden en aan de slag

Als je een account aanmaakt, krijg je een mailtje met een link om je e-mailadres te bevestigen. Klik je daarop, dan kom je vanzelf in het introductieprogramma van Stiply terecht. In een korte video word je welkom geheten en voorbereid op de introductie. Als het filmpje is afgelopen, kun je een testdocument kunt uploaden, zodat je meteen kunt oefenen met het opsturen van een contract. Dat testdocument is bijgevoegd in de mail die je hebt gekregen, net als een pdf over rechtsgeldigheid en een pdf met gebruikersvoorwaarden van Stiply.

Gesproken uitleg en animaties begeleiden je stap voor stap

Nadat je het testdocument hebt geüpload, kun je een filmpje aanklikken waarin wordt verteld hoe je ondertekenaars toevoegt, een taal selecteert en e-mailadressen van de ondertekenaars toevoegt. Je krijgt duidelijke instructies over het aanmaken van velden en over hoe je een extra opmerking toevoegt. Zo word je stap voor stap door het testproces geleid. Door de combinatie van de gesproken uitleg en de animaties die de handelingen direct visueel maken, kan iedereen de introductie begrijpen.

De juiste informatie op het juiste moment

Als je het document hebt verstuurd, bijvoorbeeld naar de collega die naast je zit, of naar je eigen e-mailadres, kun je het testdocument laten ondertekenen en terugsturen. Het filmpje toont hoe je de voortgang van het ondertekenproces kunt bijhouden. Bij elke handeling die je verricht, van het uploaden tot aan het versturen van het testdocument, krijg je een nieuw filmpje te zien met informatie over die specifieke handeling, over extra opties en waar je die kunt vinden. Zo krijg je precies de informatie die je nodig hebt op het juiste moment.

Stiply houdt het graag simpel

De introductiefilmpjes passen helemaal in het beleid van Stiply, dat gericht is op een optimale gebruikservaring voor zowel onze klanten – de mensen die de contracten met Stiply versturen – als de klanten van onze klanten – de ondertekenaars. Omdat het leven al ingewikkeld genoeg is, houdt Stiply de zaken graag simpel. En daar profiteren niet alleen onze klanten van, maar ook de klanten van onze klanten.

Wil jij ook een simpeler leven voor jouw werknemers en je klanten? Bekijk onze oplossingen op maat.

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

1 min read

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

Lees verder
Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

5 min read

Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

Lees verder
Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

1 min read

Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

Lees verder