1 minuten lezen

Interne opmerkingen toevoegen

Featured Image

Inmiddels is de beta-versie meer dan een maand live en zijn we druk bezig om alle voorgestelde wijzigingen door te voeren. Zo is op aanraden van een testgebruiker de mogelijkheid toegevoegd om interne opmerkingen toe te voegen aan een document.

In het scherm waar de ondertekenaars worden toegevoegd zijn nu twee invulvelden te zien: één voor het bericht aan de klanten en één voor de interne opmerking.

De interne opmerking is overigens optioneel en is dus niet verplicht. Mocht een klant van deze optie gebruikmaken dan is de opmerking terug te zien in het overzicht van documenten, als een paars tekstballonnetje achter degene die het document heeft verstuurd.

Als de gebruiker met de muis over dit tekstballonnetje beweegt dan krijgt hij of zij de interne opmerking te zien.

Op deze manier is het eenvoudig om opmerkingen later terug te lezen. Verschillende gebruikers binnen dezelfde klantaccount kunnen elkaar zo op de hoogte houden van bepaalde details over een ondertekenverzoek. Maar het is ook handig om jezelf te herinneren aan bepaalde details.

Deze interne opmerkingen komen dus nooit bij uw klant terecht. Op het moment dat de klant het document heeft ondertekend, ontvangt u het ondertekende document per e-mail retour. In die e-mail wordt de interne opmerking nogmaals weergegeven. Zo blijft u makkelijk op de hoogte.

Heeft u vragen of suggesties over functionaliteiten binnen Stiply? We horen het graag.
Neem gerust contact op via support@stiply.nl.