1 min read

Klantcase Powerplay

Powerplay People uitzendbureau gaat volledig digitaal met Stiply

Een uitzendbureau heeft dagelijks te maken met allerlei documenten die moeten worden ondertekend. Bijvoorbeeld offertes, opdrachtbevestigingen en arbeidscontracten voor fase 1, fase 2 en fase 3. Bureaus die nog op de ouderwetse manier werken, versturen die documenten per mail.

De ontvanger, die zijn handtekening moet zetten, moet ze daarna printen, tekenen en weer inscannen om ze te kunnen terugsturen. Een alternatief voor deze semi-digitale weg is dat de ondertekenaar bij het uitzendbureau op kantoor komt om zijn handtekening te plaatsen. Een tweede alternatief is om de geprinte documenten te ondertekenen en per post op te sturen.
Afgezien van het feit dat dit veel tijd en moeite kost, laten veel mensen de documenten een tijdje liggen of vergeten ze dat ze er nog iets mee moeten doen. Het uitzendbureau moet er steeds achteraan bellen en mailen. Ook dat veroorzaakt de nodige stress. Het hele proces vraagt extra inspanningen en tijd die ook anders had kunnen worden besteed.

Powerplay People doet het met Stiply heel anders

Powerplay ondertekent digitaal met Stiply

Powerplay People, een uitzendbureau met vestigingen in Utrecht en Amsterdam, gelooft dat de beste resultaten worden geboekt wanneer mensen worden uitgedaagd om samen doelen te realiseren. Inlevingsvermogen is daarbij de belangrijkste eigenschap. Powerplay People ontdekte dat er een moderne manier is om het werkproces vorm te geven en besloot Stiply te gaan gebruiken. Dat bleek een gouden greep, want Stiply is niet alleen gemakkelijk in het gebruik, maar verhoogt ook de snelheid en verlaagt de stress. Powerplay People stuurt nu met Stiply alle contracten  en opdrachtbevestigingen per e-mail naar de ondertekenaars toe. De ondertekenaars kunnen het document vervolgens in de mail digitaal ondertekenen. Mochten ze dat vergeten en laten ze het document liggen, dan krijgen ze vanuit Stiply vanzelf een herinnering via de mail. Daar hoeft het uitzendbureau dus niet meer aan te denken.

Digitale organisatie

Twee aspecten van Stiply waar Powerplay People blij mee is, zijn de tijdbesparing en de digitalisering van het werkproces. Directeur Koen Mallee: “Sinds we Stiply gebruiken, is ook het laatste stukje van onze organisatie gedigitaliseerd. Het is voor ons belangrijk dat het hele proces nu geautomatiseerd is en dat we alle documentatie digitaal in ons systeem hebben. Iedereen kan altijd en overal elk document bekijken, inclusief de ondertekening, en we raken nooit meer een contract of opdrachtbevestiging kwijt. Ook het feit dat je met Stiply de voortgang makkelijk bewaakt, is erg prettig. Het gebruik van Stiply scheelt ons enorm veel tijd en irritatie, en verhoogt onze snelheid. Wat ons betreft is Stiply helemaal top.”

Meer weten over Powerplay People? Kijk op www.powerplaypeople.nl

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder
3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

5 min read

3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

Lees verder