1 min read

Met de kracht van zelfstandig en samen administratieve last verlichten

Featured Image

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Denk aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling, inkoop en vele andere handmatige en repeterende administratieve handelingen. Processen waar u veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk geen tijd aan kwijt wil zijn! Zou het niet mooi zijn om alle administratieve processen te automatiseren, zodat u kunt focussen op wat er écht toe doet?

De kracht van zelfstandig en samen

Dát is de ambitie van 4CEE: organisaties helpen om processen te vereenvoudigen, groei te faciliteren en kosten te besparen door hen met slimme oplossingen te ontlasten. Samen met ICreative, Easy Systems, Diesis en Coforce vormen wij een groeiende en innovatieve groep IT-bedrijven die zich al jaren bezighoudt met het automatiseren van administratieve backoffice processen. De digitale handtekening is een mooi voorbeeld van het digitaliseren en automatiseren van een traditioneel proces waar anders veel tijd en geld aan wordt besteedt. Wij geloven in de kracht van zelfstandig én samen. Een gecombineerde kracht die wij als 4CEE zullen uitdragen. 

De kracht van zelfstandig en samen heeft een van onze klanten al ervaren. Met hun boekhoudpakket van Unit4 waren zij al jarenlang klant bij Diesis, o.a. gespecialiseerd in consultancy en beheer van Unit4 omgevingen. Vervolgens zetten we de volgende stap door het factuurverwerkingsproces te automatiseren.

Het factuurverwerkingsproces geïntegreerd met Unit4, werd later uitgebreid met contractmanagement . Op zichzelf al een hele mooie geïntegreerde oplossing omdat je bijvoorbeeld facturen kunt matchen aan contracten. Helemaal digitaal verliep dit proces nog niet: de klant moest nog altijd contracten uitprinten, deze met een pen laten ondertekenen, om ze vervolgens weer te scannen en op te slaan. De digitale ondertekenoplossing van Stiply, die naadloos kon worden geïntegreerd, kwam hier goed van pas.

Blijven innoveren

De stappen die deze organisatie inmiddels had gezet inspireerden om de automatisering een nog verdere impuls te geven. Blijven innoveren was het idee en die impuls was de aanleiding om in gesprek te gaan met Coforce, nóg een lid van onze groep en gespecialiseerd in software robots. Verschillende repeterende processen werden aangepakt met robots om werkdruk en routinewerk te verminderen. Denk aan het automatiseren van de onboarding van nieuwe medewerkers of het afhandelen van kredietaanvragen.

One-stop-shop

Deze klant loopt voorop op het gebied van automatisering, waarbij het bedrijf wordt bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep. Vanzelfsprekend met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. Ieder bedrijf binnen 4CEE werkt vanuit zijn eigen kracht. Maar samen excelleren we en vormen we voor klanten een one-stop-shop om administratieve lasten substantieel omlaag te brengen.

Lees meer over de kracht van zelfstandig en samen

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder
3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

5 min read

3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

Lees verder