Inloggen
2 min lezen

NIEUW: Stuur een document in één keer naar een lijst met ondertekenaars

10 februari '20

Je kent het waarschijnlijk wel; er is een nieuw personeelshandboek en je wilt dat alle medewerkers dit handboek gelezen hebben. Omdat je met Stiply werkt, is het natuurlijk te realiseren met een digitale handtekening onder een bevestigingsdocument. Dit gaat immers sneller, is milieuvriendelijker en veel makkelijker voor de ondertekenaar. Nu werken er bij het bedrijf waar jij werkt maar liefst 68 mensen en kijk je een beetje op tegen het handmatig invoeren van 68 e-mailadressen.

Gelukkig is daar iets op gevonden: je kunt namelijk vanaf nu een document in één keer versturen versturen naar een lijst met ondertekenaars.

Daar hebben we iets voor!

Dé functie die het leven van vele groot verbruikers nog een stuk makkelijker gaat maken is de bulkverzending. Vanaf heden is het mogelijk om met een aantal eenvoudige stappen één document door een hele lijst van ondertekenaars te laten ondertekenen. Een document door tientallen, honderden of zelfs duizenden ontvangers laten ondertekenen is vanaf nu een fluitje van een cent!

Zie hier hoe het werkt:

Stiply Bulkverzending voorbeeld

 

Ook nieuw is de bulkhandelingen: Verleng in één keer het termijn voor diverse documenten

Als de ondertekenperiode is verlopen voor verschillende ondertekenverzoeken, dan kan je vanaf nu in één keer deze documenten selecteren en verlengen.

Het werkt heel simpel;

  1. Selecteer de openstaande verzoeken welke je wilt verlengen door het vakje links van de naam van de ontvanger aan te vinken.
  2. Bovenaan de lijst met ondertekenaars zie je een drop-down menu (selecteer actie) waar je kunt klikken op: Termijn verlengen.
  3. Selecteer het gewenste verlengtermijn en vervolgens worden de geselecteerde ondertekenverzoeken automatisch verlengd.

Zie hier hoe het werkt:

Stiply bulkhandeling

Maak jij nog geen gebruik van Stiply, maar ben je wel enthousiast geworden?

Probeer Stiply nu 10 dagen gratis, meld je hier aan.

 


Veelgestelde vragen over Stiply:

Hoe werkt Stiply?

Is een digitale handtekening wel rechtsgeldig?

Hoe zit het met de privacy van mij en de ondertekenaars?

Erik van Doorn

Geschreven door Erik van Doorn