1 min read

Nieuwe features

Zoals je weet houden we bij Stiply van feedback. Naar aanleiding jullie input hebben we hard gewerkt om nieuwe features aan Stiply toe te voegen. In deze mail licht de belangrijkste vier nieuwe mogelijkheden toe.

1. CC-ondertekenaars

Het is alweer een paar maanden mogelijk om ondertekenaars toe te voegen die alleen op de hoogte worden gehouden van het ondertekenverzoek, maar zelf geen krabbel hoeven te zetten. Deze zogenaamde CC-ondertekenaars voeg je toe door de rol CC te kiezen bij het invoeren van het e-mailadres.

2. Meerdere e-mailtemplates

Je kunt nu meerdere e-mailtemplates toevoegen in het instellingenscherm. Deze templates kun je eenvoudig gebruiken bij het toevoegen van ondertekenaars. Maak bijvoorbeeld een standaard Nederlandse e-mail en standaard Engelse e-mail aan en verstuur je documenten nog sneller.

3. Eenmalige bijlagen

Het was al mogelijk om bijlagen en algemene voorwaarden toe te voegen en standaard te laten meesturen, maar dit werkte onhandig als je bij elk ondertekenverzoek een unieke bijlage wenste te gebruiken. Daarom kun je nu per ondertekenverzoek eenmalige unieke bijlagen uploaden. Klik op het paperclip-icoon en de rest wijst zich vanzelf.

4. Wijzig het mailonderwerp van de mail met het ondertekende document

Het mogelijk is om het onderwerp van de e-mail met het ondertekende document te wijzigen van Document met handtekening naar Contractnaam | Document met handtekening. Dat kan handig zijn als je veel documenten laat ondertekenen, omdat je inbox anders volloopt met mailtjes met hetzelfde onderwerp. Neem even contact op als we dit voor je in kunnen stellen.

Mocht je vragen hebben, dan horen we het graag. Blijf ook via social media op de hoogte door Stiply te volgen op LinkedIn, Facebook of Twitter.

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder
3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

5 min read

3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

Lees verder