1 minuten lezen

Ondertekengedeelte vernieuwd

Featured Image

We hebben het ondertekengedeelte van Stiply opnieuw gebouwd, de Viewer zoals wij dat noemen.

In de nieuwe Viewer is het voor de ondertekenaar direct duidelijk dat er bijlagen en algemene voorwaarden bij het document gevoegd zijn. Bovendien word je handtekening lokaal op jouw computer opgeslagen zodat je veel makkelijker je eigen handtekening meerdere keren in een document kunt plaatsen. Ook is de ervaring op kleine schermen zoals mobiele telefoons verbeterd en worden documenten met veel pagina's beter en sneller getoond.

Daarnaast hebben we ook een aantal andere nieuwe features.

E-mailteksten aanpassen
Het instellingenscherm is vernieuwd, waardoor meer overzicht wordt gecreëerd. Onder het tabblad Ondertekenverzoeken en e-mail heb je nu de mogelijkheid om de teksten van alle mailtjes in de onderteken-flow naar je eigen smaak aan te passen.

Soort incassomachtiging voorselecteren
Onder het tabblad Incassomachtigen kun je er nu voor kiezen om een bepaald soort machtiging alvast voor te selecteren. Als je bijvoorbeeld meestal B2B-machtigingen verstuurd, dan kun je nu instellen dat standaard de B2B-machtiging is geselecteerd als je nieuwe ondertekenaars toevoegt. Dat maakt de kans op fouten kleiner.

Ondertekende contract als download link 
Verder is het nu mogelijk om in te stellen dat jouw ondertekenaars hun ondertekende document niet als bijlage bij een mail krijgen, maar dat de mail in plaats daarvan een download-link bevat. De ondertekenaar downloadt het document dan van onze servers. Het verschil is dus dat het document niet per mail naar de ondertekenaar wordt verstuurd, wat de beveiliging ten goede komt.

Video's
Voor nieuwe en bestaande gebruikers hebben we uitlegvideo's aan Stiply toegevoegd. Je kunt deze bekijken door rechts onderin Stiply op het vraagteken-icoontje te klikken.