1 minuten lezen

Nieuwe viewer en rapportagefunctie

Featured Image

Er zijn weer nieuwe features toegevoegd aan Stiply. Zoals we al eerder hebben aangekondigd hebben we het ondertekengedeelte van Stiply opnieuw gebouwd, de Viewer zoals wij dat noemen. Een aantal klanten heeft het nieuwe ondertekengedeelte een paar maanden getest. Deze nieuwe Viewer is nu voor iedereen beschikbaar.

Nieuwe viewer

In de nieuwe Viewer is het voor de ondertekenaar direct duidelijk dat er bijlagen en algemene voorwaarden bij het document gevoegd zijn. Bovendien word je handtekening lokaal op jouw computer opgeslagen zodat je veel makkelijker je eigen handtekening meerdere keren in een document kunt plaatsen. Ook is de ervaring op kleine schermen zoals mobiele telefoons verbeterd en worden documenten met veel pagina's beter en sneller getoond.

Instellen wie de rapportage krijgt

Zoals je misschien wel weet, mail Stiply elke maand een rapportage met daarin alle ondertekende documenten van de afgelopen maand. Wij verwijderen die informatie een tijdje daarna ook van onze servers. Zo heb jij alle gegevens van de ondertekende documenten compleet en bewaren wij niet meer data dan noodzakelijk.

Je kunt nu instellen welke gebruiker in jouw account de rapportage ontvangt. Dit doe je zo:

Log in in Stiply, klik rechtsboven op je naam en dan op Gebruikers Beheren. Bij elke gebruiker kun je nu de optie Rapportage aan of uit vinken.

Let op, je moet wel administrator zijn om dit te kunnen instellen.