1 min read

Nieuwe viewer en rapportagefunctie

Er zijn weer nieuwe features toegevoegd aan Stiply. Zoals we al eerder hebben aangekondigd hebben we het ondertekengedeelte van Stiply opnieuw gebouwd, de Viewer zoals wij dat noemen. Een aantal klanten heeft het nieuwe ondertekengedeelte een paar maanden getest. Deze nieuwe Viewer is nu voor iedereen beschikbaar.

Nieuwe viewer

In de nieuwe Viewer is het voor de ondertekenaar direct duidelijk dat er bijlagen en algemene voorwaarden bij het document gevoegd zijn. Bovendien word je handtekening lokaal op jouw computer opgeslagen zodat je veel makkelijker je eigen handtekening meerdere keren in een document kunt plaatsen. Ook is de ervaring op kleine schermen zoals mobiele telefoons verbeterd en worden documenten met veel pagina's beter en sneller getoond.

Instellen wie de rapportage krijgt

Zoals je misschien wel weet, mail Stiply elke maand een rapportage met daarin alle ondertekende documenten van de afgelopen maand. Wij verwijderen die informatie een tijdje daarna ook van onze servers. Zo heb jij alle gegevens van de ondertekende documenten compleet en bewaren wij niet meer data dan noodzakelijk.

Je kunt nu instellen welke gebruiker in jouw account de rapportage ontvangt. Dit doe je zo:

Log in in Stiply, klik rechtsboven op je naam en dan op Gebruikers Beheren. Bij elke gebruiker kun je nu de optie Rapportage aan of uit vinken.

Let op, je moet wel administrator zijn om dit te kunnen instellen.

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

1 min read

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

Lees verder
Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

5 min read

Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

Lees verder
Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

1 min read

Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

Lees verder