De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   2 min read

   Stage lopen bij Stiply: volgens Pim Groot Koerkamp

   Featured Image

   Bij Stiply werken we graag met het talent van de toekomst. Een stageplaats beschikbaar stellen is een mooie gelegenheid om met dit jonge talent kunnen werken. Wat is er dan leuker om te horen hoe zij dit ervaren hebben. In dit artikel vertelt onze oud stagiair Pim Groot Koerkamp over zijn ervaringen tijdens zijn stageperiode bij Stiply.

   Welke opleiding heb je gedaan?

   Ik studeer op dit moment Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

   Waarom koos je voor Stiply als stageadres?

   Via een aanbeveling van medestudent en oud-stagiair bij de InnovestIT groep ben ik in contact gekomen met Erik van Doorn, Digital Marketing Manager bij Stiply. Na kort contact via LinkedIn zijn we binnen enkele weken een kop koffie gaan drinken. In dit gesprek kreeg ik een goede indruk van niet alleen de werkzaamheden, maar ook de sfeer binnen het bedrijf en onder de medewerkers. Dit zorgde ervoor dat ik gekozen heb om mijn meewerkstage te doen bij Stiply. Dat er een nette stagevergoeding tegenover stond, die zeker niet vanzelfsprekend is bij ieder bedrijf, was ook een hele fijne bijkomstigheid.

   Wat voor werkzaamheden/onderzoek heb je in je stageperiode bij Stiply gedaan?

   De werkzaamheden die ik bij Stiply heb uitgevoerd waren voornamelijk op de marketing en sales afdeling. Dit bestond onder andere uit het schrijven van content, verbeteren van de website en interne sales met potentiële klanten. Wat ik hier erg leuk vond om te zien is dat de informatie die je uit de werkzaamheden haalt, direct kunt toepassen op de andere afdeling. Naast het meewerken heb ik 1 dag in de week gewerkt aan mijn onderzoek naar de positionering van Stiply in de digital signing markt in Nederland.

   Welke competentie heb je het meeste ontwikkeld bij Stiply?

   Tijdens mijn stage bij Stiply heb ik mijn communicatieve vaardigheden enorm ontwikkeld. Enerzijds is dit schriftelijke communicatie, door het schrijven van aantrekkelijke content. Anderzijds is dit de mondelinge vaardigheden door telefonisch contact met klanten en collega’s binnen Stiply.

   Op welke prestatie ben je het meest trots die je tijdens je stageperiode bereikt hebt?

   Ik ben enorm trots op mijn ontwikkeling tijdens de stageperiode die ik als persoon heb doorgemaakt. Dit zag ik terug in de feedback van klanten en ook de kwaliteit van het geleverde werk samen met de collega’s.

   Wat zijn een aantal positieve aspecten van het Stiply team?

   Binnen het Stiply team heerst er een hele ontspannen sfeer, mede door de ervaring die er in het team aanwezig is. Vanaf het eerste moment zag ik hier de passie voor het vak en de organisatie terug, iets wat ik zelf altijd erg kan waarderen. Daarnaast stonden de medewerkers altijd open voor vragen en opmerkingen. Tot slot zag ik een team dat in staat was om een prettige manier te reflecteren op zichzelf en collega’s. Dit is essentieel voor een fijne werkomgeving als je het mij vraagt!

   Wat heeft Stiply bijgedragen aan het vervolg van je carrière?

   Stiply heeft bijgedragen aan mijn professionele, en zeker niet onbelangrijk, mijn persoonlijke ontwikkeling. De ervaringen bij Stiply hebben bijgedragen aan mijn zoektocht naar mijn droombaan en daar ben ik Erik en het team enorm dankbaar voor!

   Ik heb een enorm leuke en fijne tijd bij Stiply gehad!

   Stiply behaalt ISO 9001, 27001 én ISO 27017 op digitale handtekening

   Stiply behoort tot de één van de weinige IT-bedrijven in Nederland die naast het ISO 9001, ISO 27001 ook het ISO 27017 certificaat voor clouddiensten...

   Lees verder

   Starten met de digitale handtekening? Zo kies je de juiste software voor jouw bedrijf

   Je gaat aan de slag met digitaal ondertekenen. Een mooie stap die veel geld en tijd kan besparen. Maar er zijn best veel softwareoplossingen,...

   Lees verder

   Digitaal identificeren en de digitale handtekening in finance: waar moet je op letten?

   Werk jij op de afdeling Finance en overweeg je om aan de slag te gaan met digitaal ondertekenen? Dat is niet gek, gezien alle voordelen die de...

   Lees verder