De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  2 min read

  Stage lopen bij Stiply: volgens Pim Groot Koerkamp

  Featured Image

  Bij Stiply werken we graag met het talent van de toekomst. Een stageplaats beschikbaar stellen is een mooie gelegenheid om met dit jonge talent kunnen werken. Wat is er dan leuker om te horen hoe zij dit ervaren hebben. In dit artikel vertelt onze oud stagiair Pim Groot Koerkamp over zijn ervaringen tijdens zijn stageperiode bij Stiply.

  Welke opleiding heb je gedaan?

  Ik studeer op dit moment Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

  Waarom koos je voor Stiply als stageadres?

  Via een aanbeveling van medestudent en oud-stagiair bij de InnovestIT groep ben ik in contact gekomen met Erik van Doorn, Digital Marketing Manager bij Stiply. Na kort contact via LinkedIn zijn we binnen enkele weken een kop koffie gaan drinken. In dit gesprek kreeg ik een goede indruk van niet alleen de werkzaamheden, maar ook de sfeer binnen het bedrijf en onder de medewerkers. Dit zorgde ervoor dat ik gekozen heb om mijn meewerkstage te doen bij Stiply. Dat er een nette stagevergoeding tegenover stond, die zeker niet vanzelfsprekend is bij ieder bedrijf, was ook een hele fijne bijkomstigheid.

  Wat voor werkzaamheden/onderzoek heb je in je stageperiode bij Stiply gedaan?

  De werkzaamheden die ik bij Stiply heb uitgevoerd waren voornamelijk op de marketing en sales afdeling. Dit bestond onder andere uit het schrijven van content, verbeteren van de website en interne sales met potentiële klanten. Wat ik hier erg leuk vond om te zien is dat de informatie die je uit de werkzaamheden haalt, direct kunt toepassen op de andere afdeling. Naast het meewerken heb ik 1 dag in de week gewerkt aan mijn onderzoek naar de positionering van Stiply in de digital signing markt in Nederland.

  Welke competentie heb je het meeste ontwikkeld bij Stiply?

  Tijdens mijn stage bij Stiply heb ik mijn communicatieve vaardigheden enorm ontwikkeld. Enerzijds is dit schriftelijke communicatie, door het schrijven van aantrekkelijke content. Anderzijds is dit de mondelinge vaardigheden door telefonisch contact met klanten en collega’s binnen Stiply.

  Op welke prestatie ben je het meest trots die je tijdens je stageperiode bereikt hebt?

  Ik ben enorm trots op mijn ontwikkeling tijdens de stageperiode die ik als persoon heb doorgemaakt. Dit zag ik terug in de feedback van klanten en ook de kwaliteit van het geleverde werk samen met de collega’s.

  Wat zijn een aantal positieve aspecten van het Stiply team?

  Binnen het Stiply team heerst er een hele ontspannen sfeer, mede door de ervaring die er in het team aanwezig is. Vanaf het eerste moment zag ik hier de passie voor het vak en de organisatie terug, iets wat ik zelf altijd erg kan waarderen. Daarnaast stonden de medewerkers altijd open voor vragen en opmerkingen. Tot slot zag ik een team dat in staat was om een prettige manier te reflecteren op zichzelf en collega’s. Dit is essentieel voor een fijne werkomgeving als je het mij vraagt!

  Wat heeft Stiply bijgedragen aan het vervolg van je carrière?

  Stiply heeft bijgedragen aan mijn professionele, en zeker niet onbelangrijk, mijn persoonlijke ontwikkeling. De ervaringen bij Stiply hebben bijgedragen aan mijn zoektocht naar mijn droombaan en daar ben ik Erik en het team enorm dankbaar voor!

  Ik heb een enorm leuke en fijne tijd bij Stiply gehad!

  2 min read

  Stage lopen bij Stiply: volgens Pim Groot Koerkamp

  Bij Stiply werken we graag met het talent van de toekomst. Een stageplaats beschikbaar stellen is een mooie gelegenheid...

  3 min read

  Stage lopen bij Stiply: volgens Ronald Bouwman

  Bij Stiply werken we graag met het talent van de toekomst. Een stageplaats beschikbaar stellen is een mooie gelegenheid...

  2 min read

  HR-automatisering: hoe jij een einde maakt aan de administratieve uitdaging

  Wist je dat 41% van de werknemers erover nadenkt om ontslag te nemen of van baan te veranderen dit jaar? Het wordt ook...