De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Stiply gekoppeld aan Kocon

  Niet zonder trots kunnen we melden dat Stiply vanaf nu te koppelen is met Kocon van HHB. Kocon is een van de meestgebruikte softwarepakketten in de kinderopvangbranche. Kinderdagverblijven versturen veel documenten. Als je zelf kinderen hebt, dan weet je dat ouders voor allerlei zaken hun handtekening moeten zetten. De administratieve afdelingen van kinderdagverblijven hadden een dagtaak aan het verwerken van deze contracten.

  Logo HHBImmers, deze moesten eerst uit het administratiesysteem gehaald worden zodat deze naar de ouders konden worden gemaild. Dan was het proces nog niet klaar. Omdat de ouders het contract moesten printen, ondertekenen, scannen en terugsturen (gedoe!) bleef dit vaak liggen. De administratie van het kinderdagverblijf hield vaak op aparte (Excel)lijsten bij welke ouders hun handtekening nog moesten zetten op een bepaald document. Kortom, dit was een tijdrovende klus waarbij bovendien een groot risico op fouten bestond.

  Digitale handtekening

  Met Stiply gaat dit proces veel eenvoudiger. De documenten worden direct naar de ouders gemaild, waar deze met de muis of touchscreen een digitale handtekening op het document kunnen zetten. Bovendien kan de administratieafdeling met één druk op de knop een herinnering sturen als een ouder toch vergeet te tekenen.

  Integratie via de API

  De integratie met Kocon van HHB maakt het nog eenvoudiger. De administratieafdeling hoeft nu niet meer in te loggen op Stiply, maar kan direct vanuit Kocon een contract naar een ouder versturen. Onderwater (via de zogenaamde API) wordt de techniek van Stiply gebruikt, maar noch het administratiepersoneel noch de ouders merken dat. De ouders krijgen de correspondentie uit Stiply met het logo van het kinderdagverblijf (white-label) wat bijdraagt aan de merkopbouw.

  Een dikke 8 voor elektronisch ondertekenen

  We hebben in een klein onderzoekje gevraagd wat de ondertekenaars vinden van deze manier van digitaal ondertekenen. Meer dan 200 respondenten gaven digitaal ondertekenen via Stiply een dikke 8 (een 8,4 om precies te zijn).

  Digitaal incassomachtigen via Kocon

  Het is daarnaast tevens mogelijk om direct na de krabbel van de ouder een geldige incassomachtiging te verkrijgen. De ouder wordt na het zetten van zijn / haar digitale handtekening doorgelinkt naar een portal van haar eigen bank. Daar kan in de vertrouwde bankomgeving een incassomachtiging aan uw kinderdagverblijf worden verstrekt. Het mooie is dat zo direct het IBAN-nummer wordt gecontroleerd, zodat de foutmarge enorm afneemt.

  Zelf proberen?

  Gebruikt jouw kinderdagverlijf Kocon voor haar administratie, neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden tot ingetratie met Stiply te bespreken. Stuur een mailtje naar info@stiply.nl of bel 088 - 8081 237.

  Veel plezier met handtekeningen verzamelen!

  1 min read

  Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

  Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen...

  2 min read

  Nieuw en gratis voor gebruikers: Stiply for Word

  Nieuw binnen Stiply is de gratis add-in voor Microsoft Word, genaamd Stiply for Word. Hierdoor kunnen documenten vanuit...

  1 min read

  Stiply trekt binnenkort een nieuw jasje aan… Waarom eigenlijk?

  Binnenkort krijgen Stiply en haar zusterbedrijven een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe...