1 minuten lezen

Stiply gekoppeld aan De Nanny

Featured Image

De Nanny is al jaren een de grootste en uitgebreidste leverancier van software voor kinderopvangorganisaties. We zijn dan ook erg trots dat we een volledig geïntegreerde koppeling tussen De Nanny Kindplanning en elektronisch ondertekenen van Stiply hebben gemaakt.

Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld plaatsingscontracten, die in de Nanny worden opgesteld, met één druk op de knop digitaal te laten ondertekenen door ouders / verzorgers. Zo hoeft het contract niet meer te worden geprint, getekend, gescand of verstuurd. Dit bespaart de administratieve afdeling van uw kinderopvangorganisatie heel veel tijd. Maar ook de ouders / verzorgers kunnen veel eenvoudiger je contracten accorderen. Zij kunnen hun digitale krabbel namelijk zowel op hun computer, tablet of smartphone zetten. De doorlooptijd van het laten tekenen van contracten zal daarmee drastisch worden verlaagd.

Op de website van De Nanny lees je meer over de mogelijkheden.

Saamn

Saamn logoZoals wellicht bekend werkt TecSoft, het bedrijf achter de Nanny, hard aan een nieuw pakket genaamd Saamn. Dit softwarepakket zal ook de koppeling met Stiply bevatten, zodat het digitaal laten tekenen van alle kinderopvangcontracten nog eenvoudiger zal worden.