De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Stiply gekoppeld aan De Nanny

  De Nanny is al jaren een de grootste en uitgebreidste leverancier van software voor kinderopvangorganisaties. We zijn dan ook erg trots dat we een volledig geïntegreerde koppeling tussen De Nanny Kindplanning en elektronisch ondertekenen van Stiply hebben gemaakt.

  Logo de NannyHet is nu mogelijk om bijvoorbeeld plaatsingscontracten, die in de Nanny worden opgesteld, met één druk op de knop digitaal te laten ondertekenen door ouders / verzorgers. Zo hoeft het contract niet meer te worden geprint, getekend, gescand of verstuurd. Dit bespaart de administratieve afdeling van uw kinderopvangorganisatie heel veel tijd. Maar ook de ouders / verzorgers kunnen veel eenvoudiger je contracten accorderen. Zij kunnen hun digitale krabbel namelijk zowel op hun computer, tablet of smartphone zetten. De doorlooptijd van het laten tekenen van contracten zal daarmee drastisch worden verlaagd.

  Op de website van De Nanny lees je meer over de mogelijkheden.

  Saamn

  Saamn logoZoals wellicht bekend werkt TecSoft, het bedrijf achter de Nanny, hard aan een nieuw pakket genaamd SaamnDit softwarepakket zal ook de koppeling met Stiply bevatten, zodat het digitaal laten tekenen van alle kinderopvangcontracten nog eenvoudiger zal worden.

  1 min read

  Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

  Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen...

  2 min read

  Nieuw en gratis voor gebruikers: Stiply for Word

  Nieuw binnen Stiply is de gratis add-in voor Microsoft Word, genaamd Stiply for Word. Hierdoor kunnen documenten vanuit...

  1 min read

  Stiply trekt binnenkort een nieuw jasje aan… Waarom eigenlijk?

  Binnenkort krijgen Stiply en haar zusterbedrijven een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe...