De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   1 min read

   Stiply, perfect voor het MKB

   De afgelopen jaren is Stiply enorm gegroeid. De digitale handtekening bleek een uitkomst voor kleine bedrijven en grotere ondernemingen die digitaal ondertekenen breed willen inzetten. Met name in het MKB scoort Stiply uitzonderlijk goed. En het is geen toeval dat de software van Stiply zo goed aansluit bij de behoeften van het MKB. We hebben jaren geïnvesteerd in het ontwikkelen van een technologie die logisch en eenvoudig toe te passen is. Je leest hier waarom Stiply perfect is voor het MKB.

   Stiply: software zonder poespas

   Software mag niet te ingewikkeld zijn, vinden wij. Soms zie je software die zo veel toepassingen heeft, dat het nieuwe klanten afschrikt en bestaande klanten volledig verwart. Bovendien: waarom zou je als klein bedrijf moeten betalen voor toepassingen die je helemaal niet nodig hebt? Dit verklaart de populariteit van Stiply in het midden- en kleinbedrijf: onze software biedt alleen toepassingen en functionaliteiten die MKB-ers echt nodig hebben.

   • Stiply is via de API makkelijk aan je eigen programma’s te koppelen, zodat je de digitale handtekening altijd vanuit je eigen software kunt regelen.
   • Met de nieuwe Viewer is voor ondertekenaars direct zichtbaar dat er bijlagen en algemene voorwaarden bij het document gevoegd zijn.
   • Je kunt handtekeningen lokaal op je computer opslaan, zodat je veel makkelijker je eigen handtekening meerdere keren in een document kunt plaatsen.

   Gebruiksvriendelijke interface voor optimaal gemak

   Als software voor zich spreekt, hoeven gebruikers niet zelf uit te zoeken hoe het werkt. Gebruiksvriendelijke software is prettig voor zowel degene die de contracten opstelt als voor de ondertekenaar, want je zorgt ervoor dat:

   • belangrijke documenten in een handomdraai op te stellen zijn
   • belangrijke documenten snel worden ondertekend en teruggestuurd
   • gebruikers aan beide kanten van het contract minder stress ervaren

   Een logische, aantrekkelijke en vooral gebruiksvriendelijke interface bespaart je op alle fronten tijd, geld en frustratie. Stiply is met zijn gebruiksvriendelijke interface direct makkelijk in te zetten.

   Betaalbaar digitaal ondertekenen voor MKB-ers

   Stiply richt zich op kleine én grote ondernemingen, en wil daarbij voor ieder bedrijf met een betaalbare oplossing komen. Zo kun je bij Stiply kiezen voor een abonnement dat past bij een klein of middelgroot bedrijf, maar ook voor een abonnement waar je als grotere onderneming of organisatie mee uit de voeten kan. Stiply heeft altijd een oplossing op maat.

   Geïnteresseerd in een product op maat voor jouw onderneming of organisatie? Kijk hier welke oplossing het beste bij jouw onderneming past.

   Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

   Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

   Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

   Lees verder
   Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

   Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

   Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

   Lees verder
   3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

   3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

   Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

   Lees verder