1 minuten lezen

Stiply verwerkt pdf-bestanden beter

Featured Image

Naar aanleiding van nuttige feedback van onze klanten, is gebleken dat Stiply met bepaalde PDF-documenten niet goed overweg kon. Het ging daarbij om pdf-documenten waar bijvoorbeeld formulieren instonden, die kunnen worden ingevuld. Deze pdf-documenten waren schrijfbaar en zekerheidshalve gaf Stiply daarom een foutmelding.

Vanaf vandaag is de software van Stiply geüpdatet, zodat deze foutmelding niet meer voorkomt. U kunt nu dus ook pdf-documenten met invulformulieren naar Stiply uploaden en door uw ondertekenaars van een elektronische handtekening laten voorzien.

 

U kunt nu ook PDF-bestanden met invulformulieren uploaden. Deze foutmelding komt niet meer voor. U kunt nu ook PDF-bestanden met invulformulieren uploaden. Deze foutmelding komt niet meer voor.

 

Word-documenten

Veel bedrijven gebruiken natuurlijk Microsoft Word voor het maken van contracten en andere documenten. Somige bedrijfssoftware genereert contracten ook in Word-formaat. Met Stiply kunt u Word-documenten direct uploaden naar Stiply. Stiply zet dan zelf dit document om naar een pdf-document. Uw klant of relatie die het document moet ondertekenen, ontvangt uiteindelijk het getekende document in pdf-formaat.

Probeer Stiply nu 14 dagen volledig gratis!

New call-to-action