2 min read

Stiply via API gekoppeld aan Kocon

Featured Image
Niet zonder trots kunnen we melden dat vanaf nu Stiply via een API te koppelen is met Kocon van HHBrainware. Kocon is een softwarepakket speciaal voor kinderdagverblijven. Door de integrate met Stiply is het mogelijk om vanuit Kocon rechtstreeks contracten digitaal te laten ondertekenen en een incassomachtiging verkrijgen. Dat bespaart tijd en geld en is prettiger voor je klanten.
 

Tijdrovende klus

Kinderdagverblijven versturen veel documenten. Administratieve afdelingen van kinderdagverblijven hebben een dagtaak aan het verwerken van deze contracten. Elk document moet eerst uit het administratiesysteem gehaald worden om te kunnen mailen naar de ouders. Vervolgens moeten de ouders het document printen, ondertekenen, scannen en terugsturen.

Klanten van Kocon merkten dat ouders de ondertekening van documenten vaak lieten liggen. De administratie van het kinderdagverblijf hield vaak op aparte Excel lijsten bij welke ouders hun handtekening nog moesten zetten op een bepaald document. Kortom, dit was een tijdrovende klus waarbij bovendien een groot risico op fouten bestond.

 

Direct je digitale handtekening zetten

Met de huidige API koppeling naar Stiply gaat dit proces veel eenvoudiger. De  documenten worden direct naar de ouders gemaild. Vervolgens kunnen ouders met de muis of touchscreen een digitale handtekening op het document zetten. Bovendien kan de administratieafdeling met één druk op de knop een herinnering sturen als een ouder toch vergeet documenten te tekenen.

 

Software integratie via de API koppeling

Door de integratie van de digitale handtekening van Stiply in het softwarepakket Kocon, wordt veel tijd bespaard. Vanuit de software is het rechtstreeks mogelijk om een contract ter digitaal ondertekenen te sturen. Dit voorkomt fouten omdat overtikken niet nodig is. Daarnaast is het mogelijk om de voortgang in te zien. Daardoor heb je grip op de zaak en weet je waar je aan toe bent. Het scheelt een hoop tijd, omdat je direct de status kan inzien en geen moeite hoeft te doen om het één en ander na te gaan.

 

 

Een dikke 8 voor digitaal ondertekenen

In een onderzoek gaven klanten van kinderdagverblijven die Kocon gebruiken aan tevreden te zijn met digitaal ondertekenen via Stiply. Gemiddeld gaven meer dan 200 respondenten digitaal ondertekenen via Stiply een 8,4 om precies te zijn.

 

White Label

De administratie afdeling hoeft ook niet meer eerst in te loggen op Stiply. Onderwater, via API koppeling, wordt de digitale techniek van Stiply gebruikt, maar noch het administratiepersoneel noch de ouders merken dat. De ouders krijgen de correspondentie met het vertrouwde logo van het kinderdagverblijf wat bijdraagt aan de merkopbouw.

 

Digitaal incassomachtigen via Kocon

Daarnaast is het mogelijk om direct na de ontvangst van een digitale handtekening van een ouder op een plaatsingscontract een geldige incassomachtiging te verkrijgen. De ouder wordt na het zetten van haar digitale handtekening doorgelinkt naar een portal van haar eigen bank. Daar kan in de vertrouwde bankomgeving een incassomachtiging aan uw kinderdagverblijf worden verstrekt. Tegelijkertijd wordt direct het IBAN-nummer gecontroleerd zodat de foutmarge enorm afneemt.

 

Zelf de API koppeling proberen?

Gebruikt jouw kinderdagverlijf Kocon voor haar administratie, neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden van een API koppeling met Stiply te bespreken. Stuur een mailtje naar info@stiply.nl of bel 088 - 8081 237.

Veel plezier met handtekeningen verzamelen!

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder
3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

5 min read

3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

Lees verder