De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   Krachtige API integraties met digitaal ondertekenen

   Stiply integreert naadloos met jouw software

   Stiply Connect API

   De digitale handtekening vanuit je eigen software via Stiply Connect:

   Onze API is speciaal ontwikkeld om vanuit jouw software een document digitaal te laten ondertekenen via Stiply 

   Stiply koppelt graag met bestaande softwarepakketten, zodat je rechtstreeks vanuit je eigen softwarepakket documenten kunt laten ondertekenen.

   Wij maken een integratie met je eigen software zo eenvoudig mogelijk. In de API-documentatie vind je alle informatie die nodig is om een koppeling met onze digitale handtekening te maken. Daarnaast hebben wij SDK's ontwikkeld het nog eenvoudiger is om de integratie te (laten) bouwen.  

    

   Integratie documentatie

   Start direct met het bouwen van een koppeling. In onze API-documentatie lees je alles dat je moet weten om een software integratie met digitaal ondertekenen te (laten) realiseren.

   Ga naar de documentatie

   Integratie SDK's

   Om het leven van programmeurs wat makkelijker te maken heeft Stiply een aantal SDK’s beschikbaar om nog sneller een koppeling te kunnen bouwen.

   Onze PHP SDK   Onze C# .NET SDK

    

   Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde integraties:

   Carerix

   Carerix is leverancier van software voor personeelsintermediairs. Allerlei contracten die vanuit Carerix worden gegenereerd kunnen direct vanuit een tabblad via Stiply naar ondertekenaars worden verstuurd.

    

   Logo Stiply Carerix recruitment Software

   De Nanny - leverancier software voor kinderopvangorganisaties

   De Nanny

   De Nanny is al jaren één van de grootste en uitgebreidste leveranciers van software voor kinderopvangorganisaties. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld plaatsingscontracten, die in de Nanny worden opgesteld, met één druk op de knop digitaal te laten ondertekenen door ouders / verzorgers. Zo hoeft het contract niet meer te worden geprint, getekend, gescand of verstuurd.

   Interesse in een software integratie?

   Documentatie over de integratie oplossing vind je hier of plan geheel vrijblijvend een demo met één van onze collega's om de mogelijkheden van een integratie te bespreken. 

    

   Plan demo

   XPS

   XPS is een volledig online systeem voor de flex-markt. Door de volledige integratie van Stiply in XPS kun je met één druk op de knop contracten, offertes en andere documenten versturen en digitaal ondertekenen. Zo bespaar je nog meer tijd en geen dure installatiekosten.

    

   Lees meer over Stiply en XPS

   Stiply integratie digitale ondertekeningssoftware in XPS

   Stiply digitaal ondertekeningssoftware integratie in Kocon

   Kocon

   Kocon is een van de meestgebruikte softwarepakketten in de kinderopvangbranche. Via de Stiply-integratie kunnen plaatsingscontracten direct verstuurd worden vanuit Kocon naar de ouders.

    

   Lees meer over Stiply en Kocon