Krachtige integraties

Stiply integreert naadloos met jouw software

Stiply koppelt graag met bestaande pakketten, zodat je direct vanuit je eigen software documenten kunt laten ondertekenen.

Carerix logo

Carerix

Carerix is leverancier van software voor personeelsintermediairs. Allerlei contracten die vanuit Carerix worden gegenereerd kunnen direct vanuit een tabblad via Stiply naar ondertekenaars worden verstuurd.

De Nanny logo

De Nanny

De Nanny is al jaren een de grootste en uitgebreidste leverancier van software voor kinderopvangorganisaties. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld plaatsingscontracten, die in de Nanny worden opgesteld, met één druk op de knop digitaal te laten ondertekenen door ouders / verzorgers. Zo hoeft het contract niet meer te worden geprint, getekend, gescand of verstuurd.

XPS Logo

XPS

XPS is een volledig online systeem voor de flex-markt. Door de volledige integratie van Stiply in XPS kun je met één druk op de knop contracten, offertes en andere documenten versturen en digitaal ondertekenen. Zo bespaar je nog meer tijd en geen dure installatiekosten.

Lees meer over Stiply en XPS

Koc.online logo

Kocon

Kocon is een van de meestgebruikte softwarepakketten in de kinderopvangbranche. Via de Stiply-integratie kunnen plaatsingscontracten direct verstuurd worden vanuit Kocon naar de ouders.

Lees meer over Stiply en Kocon