Krachtige integraties

Stiply integreert naadloos met jouw software

stiply_Connect_logo_HR

Stiply Connect:
Onze API is speciaal ontwikkeld om vanuit jouw software een document te laten ondertekenen via Stiply 

 

Stiply koppelt graag met bestaande softwarepakketten, zodat je rechtstreeks vanuit je eigen softwarepakket documenten kunt laten ondertekenen.

Wij maken een integratie met je eigen software zo eenvoudig mogelijk. In de API-documentatie vind je alle informatie die nodig is om een koppeling te maken. Daarnaast hebben wij SDK's ontwikkeld het nog eenvoudiger is om de integratie te (laten) bouwen.  

 

Rechtsgeldig digitaal documenten ondertekenen
 

Integratie documentatie

Start direct met het bouwen van een koppeling. In onze API-documentatie lees je alles dat je moet weten om een integratie te (laten) realiseren.

 

Bekijk de API documentatie

 

SDK's

Om het leven van programmeurs wat makkelijker te maken heeft Stiply een aantal SDK’s beschikbaar om nog sneller een koppeling te kunnen bouwen.

 

Bekijk de C# .NET SDK

 

Bekijk de PHP SDK

Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde integraties:

Carerix

Carerix is leverancier van software voor personeelsintermediairs. Allerlei contracten die vanuit Carerix worden gegenereerd kunnen direct vanuit een tabblad via Stiply naar ondertekenaars worden verstuurd.

 

Logo Stiply Carerix recruitment Software

De Nanny - leverancier software voor kinderopvangorganisaties

De Nanny

De Nanny is al jaren één van de grootste en uitgebreidste leveranciers van software voor kinderopvangorganisaties. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld plaatsingscontracten, die in de Nanny worden opgesteld, met één druk op de knop digitaal te laten ondertekenen door ouders / verzorgers. Zo hoeft het contract niet meer te worden geprint, getekend, gescand of verstuurd.

Interesse in een software integratie?

Documentatie over de integratie oplossing vind je hier of plan geheel vrijblijvend een demo met één van onze collega's om de mogelijkheden van een integratie te bespreken. 

Plan demo

XPS

XPS is een volledig online systeem voor de flex-markt. Door de volledige integratie van Stiply in XPS kun je met één druk op de knop contracten, offertes en andere documenten versturen en digitaal ondertekenen. Zo bespaar je nog meer tijd en geen dure installatiekosten.

Lees meer over Stiply en XPS

Stiply integratie digitale ondertekeningssoftware in XPS

Stiply digitaal ondertekeningssoftware integratie in Kocon

Kocon

Kocon is een van de meestgebruikte softwarepakketten in de kinderopvangbranche. Via de Stiply-integratie kunnen plaatsingscontracten direct verstuurd worden vanuit Kocon naar de ouders.

Lees meer over Stiply en Kocon