De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

    Meer weten over Stiply?

    Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

    Bekijk het on demand webinar

      1 min read

      Klantcase Powerplay

      Powerplay People uitzendbureau gaat volledig digitaal met Stiply

      Een uitzendbureau heeft dagelijks te maken met allerlei documenten die moeten worden ondertekend. Bijvoorbeeld offertes, opdrachtbevestigingen en arbeidscontracten voor fase 1, fase 2 en fase 3. Bureaus die nog op de ouderwetse manier werken, versturen die documenten per mail.

      De ontvanger, die zijn handtekening moet zetten, moet ze daarna printen, tekenen en weer inscannen om ze te kunnen terugsturen. Een alternatief voor deze semi-digitale weg is dat de ondertekenaar bij het uitzendbureau op kantoor komt om zijn handtekening te plaatsen. Een tweede alternatief is om de geprinte documenten te ondertekenen en per post op te sturen.
      Afgezien van het feit dat dit veel tijd en moeite kost, laten veel mensen de documenten een tijdje liggen of vergeten ze dat ze er nog iets mee moeten doen. Het uitzendbureau moet er steeds achteraan bellen en mailen. Ook dat veroorzaakt de nodige stress. Het hele proces vraagt extra inspanningen en tijd die ook anders had kunnen worden besteed.

      Powerplay People doet het met Stiply heel anders

      Powerplay ondertekent digitaal met Stiply

      Powerplay People, een uitzendbureau met vestigingen in Utrecht en Amsterdam, gelooft dat de beste resultaten worden geboekt wanneer mensen worden uitgedaagd om samen doelen te realiseren. Inlevingsvermogen is daarbij de belangrijkste eigenschap. Powerplay People ontdekte dat er een moderne manier is om het werkproces vorm te geven en besloot Stiply te gaan gebruiken. Dat bleek een gouden greep, want Stiply is niet alleen gemakkelijk in het gebruik, maar verhoogt ook de snelheid en verlaagt de stress. Powerplay People stuurt nu met Stiply alle contracten  en opdrachtbevestigingen per e-mail naar de ondertekenaars toe. De ondertekenaars kunnen het document vervolgens in de mail digitaal ondertekenen. Mochten ze dat vergeten en laten ze het document liggen, dan krijgen ze vanuit Stiply vanzelf een herinnering via de mail. Daar hoeft het uitzendbureau dus niet meer aan te denken.

      Digitale organisatie

      Twee aspecten van Stiply waar Powerplay People blij mee is, zijn de tijdbesparing en de digitalisering van het werkproces. Directeur Koen Mallee: “Sinds we Stiply gebruiken, is ook het laatste stukje van onze organisatie gedigitaliseerd. Het is voor ons belangrijk dat het hele proces nu geautomatiseerd is en dat we alle documentatie digitaal in ons systeem hebben. Iedereen kan altijd en overal elk document bekijken, inclusief de ondertekening, en we raken nooit meer een contract of opdrachtbevestiging kwijt. Ook het feit dat je met Stiply de voortgang makkelijk bewaakt, is erg prettig. Het gebruik van Stiply scheelt ons enorm veel tijd en irritatie, en verhoogt onze snelheid. Wat ons betreft is Stiply helemaal top.”

      Meer weten over Powerplay People? Kijk op www.powerplaypeople.nl

      Een rechtsgeldige digitale handtekening: welke gegevens blijven er achter na ondertekening?

      2 min read

      Een rechtsgeldige digitale handtekening: welke gegevens blijven er achter na ondertekening?

      Je wilt als hypotheekadviseur aan de slag met digitaal ondertekenen. Begrijpelijk, want dit bespaart jou én jouw klanten enorm veel tijd. Bovendien...

      Lees verder
      Waarom iDIN belangrijk is voor een rechtsgeldige digitale handtekening in het hypotheekproces

      2 min read

      Waarom iDIN belangrijk is voor een rechtsgeldige digitale handtekening in het hypotheekproces

      ‘Digitale handtekening onder geldleningsovereenkomst betwist. Vordering afgewezen. Handtekening voldoet niet aan de gestelde eisen volgens het...

      Lees verder
      Een blik op de toekomst van digitaal ondertekenen voor hypotheekadviseurs

      4 min read

      Een blik op de toekomst van digitaal ondertekenen voor hypotheekadviseurs

      De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Even stilstaan en terugblikken naar wat het heeft opgeleverd kan dan erg waardevol zijn, maar ook...

      Lees verder