De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  Wat is Stiply en de digitale handtekening?

  Ervaar het gemak waarmee je een digitale handtekening kan laten zetten op een contract.

  Met Stiply eenvoudig digitaal laten ondertekenen

  Stiply is een software oplossing waar je digitaal mee kunt ondertekenen en contracten voorzien van een digitale handtekening. Met Stiply verhoog je de efficiëntie en het plezier rondom het laten ondertekenen van documenten en contracten. Stiply maakt je zakelijke leven een stuk makkelijker!

  Het ondertekend krijgen van documenten en contract is vaak een langdurige en intensieve handeling. Vaak wordt een document uitgeprint, ondertekend, ingescand, ergens opgeslagen, in de mail ingeladen en teruggemaild. Er komt in zo'n situatie best wel veel bij kijken. En een ondertekenaar moet wel in staat zijn om het document uit te printen en te scannen.

  Dat kan een stuk sneller door digitaal te laten onderteken met Stiply.

  Learn more
  Stiply digitaal ondertekenen inzicht in voortgang

  Ondertekenen en voortgang bijhouden

  Na het versturen van een digitaal contract kost het weinig moeite om inzicht te krijgen in de status van een document. Je kan precies zien of een e-mail of document al geopend is. Dit geeft je grip op de zaak en bespaart je uitzoekwerk. 
  Stiply digitaal ondertekenen eigen huisstijl

  Customize alles in lijn met jouw huisstijl

  Gebruik je eigen logo, kleuren en je vertrouwde huisstijl binnen Stiply. Voeg je eigen algemene voorwaarden en bijlagen toe en pas zelf alle e-mailteksten aan in jouw ondertekenverzoek. Het is zelfs mogelijk om een eigen bedrijfsportal te maken.

  Stiply veel functionaliteiten digitale handtekening

  Talloze andere functies

  Stiply ondersteunt maar liefst negen talen, voor jou en je ondertekenaars. Ook is er een slimme API om je eigen software aan Stiply te koppelen. Daarnaast zijn er talloze slimmigheden om jouw bedrijfsprocessen leuker en efficiënter te maken. Je kan hierbij denken aan een bulkverzending, waarmee je een document in één keer kan versturen naar tientallen of honderden ondertekenaars.

  Bekijk de features van Stiply

  Stiply klantondersteuning support

  Nederlandse klantondersteuning

  Tevreden klanten zijn onze allerhoogste prioriteit. We doen ons uiterste best om je te helpen, dus neem gerust contact op met vragen, opmerkingen en suggesties! Ons streven is om binnen een dag jouw vraag beantwoordt of opgelost te hebben. Ons support team is dagelijks bereikbaar op werkdagen van 9 tot 7 uur. 

  Neem contact met ons op

  Enthousiast geworden? Probeer het gratis uit!

  Je krijgt 10 dagen uitgebreid de tijd om Stiply uit te ervaren en documenten te versturen. 

  Je zit nergens aan vast!

  Maak direct een gratis account aan