1 min read

Stiply update: automatische datumvelden en extra SMS authenticatie

Featured Image

Vaak wordt er naast een digitale handtekening meer informatie in een contract of document gevraagd. Meestal vraag je ook naar de datum en plaats van ondertekenen. Het was eerder al mogelijk om aanvullende gegevens te vragen via een tekstveld, maar vanaf nu kan een datum worden gevraagd met een speciaal datumveld. Dit voorkomt foutjes of onduidelijkheden!

Ook is er nog iets nieuws te melden rondom de SMS functionaliteit!
Lees gauw verder...

Het is tijd om te tekenen!

Stiply datumveld in word of pdf document

Datum selecteren Stiply in ondertekenverzoek

Om het zowel verzenders als ook ondertekenaars makkelijker en duidelijker te maken is er een nieuw veldtype toegevoegd aan Stiply. Naast de bestaande checkbox, paraaf, handtekening- en tekstvelden, introduceert Stiply vanaf heden ook het datumveld. Dit veld kan eenvoudig in word of pdf documenten worden gesleept. 

Het verschil met een tekstveld is dat in een tekstveld zowel numerieke als ook alfa-numerieke tekens kunnen worden ingevuld. Dit is bij het nieuwe datumveld beperkt tot enkel alfa-numeriek en in de opmaak van een datum. Daarnaast is er een snelfunctie ingemaakt die automatisch de datum van vandaag selecteert.

SMS authenticatie uitgebreid voor extra zekerheid

Naast de bestaande authenticatie via SMS, is er een extra functie toegevoegd. Op het moment dat je een vertrouwelijk document verstuurt, kan je dit extra beveiligen ter inzage. Met Stiply is het nu ook mogelijk om een SMS authenticatie vóór het openen van een document uit te laten voeren. Hiermee zorg je er voor dat enkel de geautoriseerde persoon toegang heeft tot de inhoud van het contract of document. 

Stiply SMS Authenticatie Digitale handtekening documentHet toepassen van de sms authenticatie vóór of na het openen van een document kan je zelf instellen in de instellingen van het account. Je vindt de instellingen onder Account > Instellingen > Ondertekenopties.

 

 

Welke veldtypen zijn er mogelijk?

Naast het handtekeningsveld zijn er bij Stiply nog meer velden waar je gebruik van kunt maken om een document te vullen tijdens het ondertekenverzoek. Op dit moment ondersteunen wij:

  • Het handtekeningenveld
  • Het datumveld (verplicht of niet-verplicht)
  • Een checkbox (verplicht of niet-verplicht)
  • Een vrij tekstveld (verplicht of niet-verplicht)
  • Een paraafveld 

 

Wist je dat het ook mogelijk was om velden automatisch in een word- of pdf document in te laden?

Kijk hier verder naar hoe dit werkt.

Nog geen Stiply gebruiker?

Meld je dan snel aan voor een gratis proefaccount van 14 dagen. Je kunt in deze 14 dagen alle functionaliteiten rondom digitaal ondertekenen testen en uitproberen, zonder dat je ergens aan vast zit.

Stiply proefaccount digitaal ondertekenen

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

1 min read

Veilig digitaal ondertekenen: Stiply is ISO-gecertificeerd

Stiply heeft opnieuw drie belangrijke ISO-certificeringen behaald. De ISO 9001-kwaliteitsmanagementnorm, de ISO 27001-informatiemanagementnorm en de...

Lees verder
Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

5 min read

Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

Lees verder
Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

1 min read

Geen gebruik van Apache Log4j bij Stiply

De digitale handtekening software van Stiply maakt geen gebruik van de Apache Log4j software.

Lees verder