De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   1 min read

   De veiligheid en het gebruik van (GDPR) persoonsgegevens

   Featured Image

   Het is je wellicht niet ontgaan; het Privacy shield is in 2020 ongeldig verklaard. Voor veel organisaties (waaronder wijzelf) kwam dit als donder bij heldere hemel opzetten. In dit artikel vertellen we je wat dit inhoudt voor u en welke maatregelen wij hierop getroffen hebben.

    

   Wat doet Stiply om digitaal ondertekenen extra veilig te maken?

   Om het proces van digitaal ondertekenen goed te laten verlopen zullen er gegevens moeten worden verwerkt. Vaak van bedrijven, maar soms ook van personen. Dit maakt Stiply een dataverwerker. In dat kader hebben we ook een verwerkersovereenkomst. Hierin staat beschreven welke data wordt verwerkt en op welke manier. 

   Onze ondertekenoplossing is gebouwd op het zogenaamde privacy-by-design and by default (GDPR) principe. Samengevat komt het er op neer dat wij omwille van het proces data verwerken, maar deze zo kort mogelijk in bezit (willen) hebben. Daardoor wordt data snel weer verwijderd, nadat deze overbodig is geworden. 

   Als je meer wilt lezen over onze veiligheidsmaatregelen, lees dan hier verder.

    

   Wat was de functie van het Privacy Shield?

   In het EU-US Privacy shield stonden afspraken tussen de Europese commissie en de Amerikaanse overheid over het uitwisselen van onder andere persoonsgegevens tussen bedrijven in de EU en VS. Dit verdrag had hoofdzakelijk als doel om te voorkomen dat gegevens van Europese burgers en organisaties door niet-Europese organisaties kon worden geanalyseerd. 

    

   Geen probleem voor Stiply gebruikers!

   Stiply maakt geen gebruik (meer) van niet-Europese services om het proces van digitaal ondertekenen uit te voeren. De Stiply applicatie is sinds de oprichting in 2015 gelokaliseerd in Frankfurt - Duitsland. Voor het versturen van de e-mails wordt gebruik gemaakt van een Europese server. Deze service is verhuisd naar Europa nadat het Privacy shield ongeldig is verklaard. 

   Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

   Zo start je als hypotheekadviseur in 6 simpele stappen met de digitale handtekening

   Steeds meer hypotheekkantoren zijn bezig met digitaliseren. Dit is een duurzame keuze, want minder printen is beter voor het milieu, maar kan ook...

   Lees verder
   Hierop letten geldverstrekkers bij digitaal ondertekenen

   Hierop letten geldverstrekkers bij digitaal ondertekenen

   Je wilt als hypotheekadviseur het liefst gaan werken met een digitale handtekening. Om je heen zie je in de branche dat het andere intermediairs én...

   Lees verder
   De 9 voordelen van een digitale handtekening met Stiply voor hypotheekadviseurs

   De 9 voordelen van een digitale handtekening met Stiply voor hypotheekadviseurs

   Wie in de financiële dienstverlening met een digitale handtekening werkt, ervaart iedere dag de voordelen. Het werkt een stuk sneller, efficiënter,...

   Lees verder