De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  De veiligheid en het gebruik van (GDPR) persoonsgegevens

  Featured Image

  Het is je wellicht niet ontgaan; het Privacy shield is in 2020 ongeldig verklaard. Voor veel organisaties (waaronder wijzelf) kwam dit als donder bij heldere hemel opzetten. In dit artikel vertellen we je wat dit inhoudt voor u en welke maatregelen wij hierop getroffen hebben.

   

  Wat doet Stiply om digitaal ondertekenen extra veilig te maken?

  Om het proces van digitaal ondertekenen goed te laten verlopen zullen er gegevens moeten worden verwerkt. Vaak van bedrijven, maar soms ook van personen. Dit maakt Stiply een dataverwerker. In dat kader hebben we ook een verwerkersovereenkomst. Hierin staat beschreven welke data wordt verwerkt en op welke manier. 

  Onze ondertekenoplossing is gebouwd op het zogenaamde privacy-by-design and by default (GDPR) principe. Samengevat komt het er op neer dat wij omwille van het proces data verwerken, maar deze zo kort mogelijk in bezit (willen) hebben. Daardoor wordt data snel weer verwijderd, nadat deze overbodig is geworden. 

  Als je meer wilt lezen over onze veiligheidsmaatregelen, lees dan hier verder.

   

  Wat was de functie van het Privacy Shield?

  In het EU-US Privacy shield stonden afspraken tussen de Europese commissie en de Amerikaanse overheid over het uitwisselen van onder andere persoonsgegevens tussen bedrijven in de EU en VS. Dit verdrag had hoofdzakelijk als doel om te voorkomen dat gegevens van Europese burgers en organisaties door niet-Europese organisaties kon worden geanalyseerd. 

   

  Geen probleem voor Stiply gebruikers!

  Stiply maakt geen gebruik (meer) van niet-Europese services om het proces van digitaal ondertekenen uit te voeren. De Stiply applicatie is sinds de oprichting in 2015 gelokaliseerd in Frankfurt - Duitsland. Voor het versturen van de e-mails wordt gebruik gemaakt van een Europese server. Deze service is verhuisd naar Europa nadat het Privacy shield ongeldig is verklaard. 

  1 min read

  Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

  Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen...

  2 min read

  Nieuw en gratis voor gebruikers: Stiply for Word

  Nieuw binnen Stiply is de gratis add-in voor Microsoft Word, genaamd Stiply for Word. Hierdoor kunnen documenten vanuit...

  1 min read

  Stiply trekt binnenkort een nieuw jasje aan… Waarom eigenlijk?

  Binnenkort krijgen Stiply en haar zusterbedrijven een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe...