De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   1 min read

   De veiligheid en het gebruik van (GDPR) persoonsgegevens

   Featured Image

   Het is je wellicht niet ontgaan; het Privacy shield is in 2020 ongeldig verklaard. Voor veel organisaties (waaronder wijzelf) kwam dit als donder bij heldere hemel opzetten. In dit artikel vertellen we je wat dit inhoudt voor u en welke maatregelen wij hierop getroffen hebben.

    

   Wat doet Stiply om digitaal ondertekenen extra veilig te maken?

   Om het proces van digitaal ondertekenen goed te laten verlopen zullen er gegevens moeten worden verwerkt. Vaak van bedrijven, maar soms ook van personen. Dit maakt Stiply een dataverwerker. In dat kader hebben we ook een verwerkersovereenkomst. Hierin staat beschreven welke data wordt verwerkt en op welke manier. 

   Onze ondertekenoplossing is gebouwd op het zogenaamde privacy-by-design and by default (GDPR) principe. Samengevat komt het er op neer dat wij omwille van het proces data verwerken, maar deze zo kort mogelijk in bezit (willen) hebben. Daardoor wordt data snel weer verwijderd, nadat deze overbodig is geworden. 

   Als je meer wilt lezen over onze veiligheidsmaatregelen, lees dan hier verder.

    

   Wat was de functie van het Privacy Shield?

   In het EU-US Privacy shield stonden afspraken tussen de Europese commissie en de Amerikaanse overheid over het uitwisselen van onder andere persoonsgegevens tussen bedrijven in de EU en VS. Dit verdrag had hoofdzakelijk als doel om te voorkomen dat gegevens van Europese burgers en organisaties door niet-Europese organisaties kon worden geanalyseerd. 

    

   Geen probleem voor Stiply gebruikers!

   Stiply maakt geen gebruik (meer) van niet-Europese services om het proces van digitaal ondertekenen uit te voeren. De Stiply applicatie is sinds de oprichting in 2015 gelokaliseerd in Frankfurt - Duitsland. Voor het versturen van de e-mails wordt gebruik gemaakt van een Europese server. Deze service is verhuisd naar Europa nadat het Privacy shield ongeldig is verklaard. 

   Alle stappen om digitaal te ondertekenen op een rij

   Hoe maak je een integratie met digitaal ondertekenen van Stiply?

   Om je eigen software uit te breiden met de functionaliteit van digitaal ondertekenen, heb je besloten om niet zelf een oplossing te bouwen, maar dit...

   Lees verder
   Eenvoudig een digitale handtekening aan jouw software toevoegen

   Zó eenvoudig is het om de digitale handtekening van Stiply aan je software toe te voegen

   De wens om digitale handtekeningen aan je portfolio toe te voegen wordt steeds concreter. Klanten vragen erom, of misschien is het een strategische...

   Lees verder
   Digitale handtekening software: wat kan ik ermee binnen mijn eigen software?

   Digitale handtekening software: Wat kan ik ermee binnen mijn eigen software?

   Als je van plan bent om binnen je eigen software iets met een digitale handtekening te gaan doen, wil je natuurlijk wel weten wat je er mee kan....

   Lees verder