1 min read

Koppeling met Saamn voor de kinderopvang

Featured Image

De makers van dé software voor kinderopvangorganisaties TecSoft (de maker van The Nanny Kindplanning) heeft in hun nieuwste product Saamn een koppeling gerealiseerd met digitaal ondertekenen van Stiply. Zo kunnen alle contracten, zoals plaatsingscontracten, direct vanuit Saamn digitaal ondertekend worden.

The Nanny

Stiply ging al in 2016 een intensieve samenwerking aan met TecSoft. Destijds heeft TecSoft een koppeling voor elektronisch ondertekenen van plaatsingsovereenkomsten gemaakt in hun softwarepakket The Nanny Kindplanning. Deze samenwerking is een groot succes geworden, honderden klanten van TecSoft laten hun contracten elektronisch tekenen met Stiply, direct vanuit The Nanny.

Saamn

Maar TecSoft heeft natuurlijk niet stilgezeten. Het nieuwste product van TecSoft is het zeer indrukwekkende Saamn. Saamn staat voor een nieuwe generatie kindplannings: een kwalitief hoofwaardige softwareoplossing voor elke kinderopvangorganisatie. Saamn is een SaaS-product (Software as a Service), net als Stiply. Het ligt dan natuurlijk voor de hand dat de samenwerking tussen TecSoft en Stiply ook voor dit nieuwe product wordt voortgezet.

Koppeling met Stiply

We dan ook erg trots dat we een volledig geïntegreerde koppeling tussen Saamn en Stiply hebben kunnen realiseren, zodat ook vanuit de nieuwste software van TecSoft contracten direct ter elektronische ondertekening aangeboden kunnen worden.

Plaatsingscontracten die in Saamn worden opgesteld kunnen door deze koppeling met één klik door ouders / verzorgers digitaal worden getekend. Klanten hoeven de contracten dus niet meer te printen, tekenen, scannen en terug te sturen, maar dit hele proces wordt door Stiply uit handen genomen. Vanzelfsprekend bespaart dit de administratieve afdeling van uw kinderopvangorganisatie heel veel tijd. Maar dit proces is natuurlijk ook gewoon heel handig voor de ouders ouders / verzorgers, zij zetten veel sneller en makkelijker hun digitale krabbel. Het elektronisch ondertekenen kan op een computer, tablet of smartphone. Uiteindelijk komen contracten veel sneller ondertekend retour.

Op de website van Saamn lees je meer over de mogelijkheden.

Wil jij starten met digitaal ondertekenen? Probeer Stiply nu 14 dagen volledig gratis!

Stiply proefaccount digitaal ondertekenen

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder
3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

5 min read

3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

Lees verder