1 min read

Nieuw en gratis voor gebruikers: Stiply for Word

Featured Image

Nieuw binnen Stiply is de gratis add-in voor Microsoft Word, genaamd Stiply for Word. Hierdoor kunnen documenten vanuit je vertrouwde Word omgeving direct met Stiply worden verzonden voor een digitale handtekening.

Documenten digitaal ondertekenen vanuit Word

Veel documenten worden opgemaakt vanuit Microsoft word. Speciaal voor Stiply klanten hebben we een officiële Microsoft Word plugin ontwikkeld. Met Stiply for Word kan je rechtstreek contracten of documenten via de vertrouwde dienst van Stiply versturen voor digitale ondertekening.

Je zal zien dat met het gebruik van deze add-in de efficiëntie van het ondertekenproces behoorlijk zal toenemen en je tijd over hebt voor andere werkzaamheden.

Wist je dat 61% van de digitaal ondertekende contracten en documenten alweer binnen één dag ondertekend retour is?!

Contracten versturen vanuit Word met Stiply

Via de online Stiply applicatie is het standaard mogelijk om contracten in Word of PDF ter ondertekening te versturen. Met het gebruik van de Word plugin kan je rechtstreeks vanuit je Word omgeving contracten versturen. Dit scheelt je een aantal handelingen en dat levert je daarmee extra tijd op. Omdat Word gekoppeld wordt aan je Stiply account, worden alle contracten netjes in de online Stiply omgeving geplaatst. Je kan van hieruit de voortgang monitoren zoals je gewend bent.

De Stiply for Word add-in is beschikbaar voor een on-premise installatie, office365 en ook via de online omgeving van Word.

 

Hoe kan je gebruik maken van Stiply for Word?

Documenten digitaal ondertekenen via Stiply for Word

Na activatie van de Stiply for Word add-in, zal de add-in direct beschikbaar zijn in je word omgeving. Er zal worden gevraagd om deze add-in te koppelen aan je bestaande Stiply gebruikersaccount. Dit doe je door vanuit Word in te loggen op je Stiply omgeving. Daarna wordt automatisch de onderliggende koppeling gelegd en kan je aan de slag gaan om contracten te versturen.

Heb je nog geen Stiply account en wil je deze add-in toch uitproberen? Geen probleem! Je kunt vanuit de Word add-in een gratis proefperiode voor 14 dagen aanmaken. Je krijgt vervolgende de mogelijkheid om Stiply en de Word add-in 14 dagen lang te testen.

 

Meer informatie over Stiply for Word

 

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder
3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

5 min read

3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

Lees verder