De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Nieuw en gratis voor gebruikers: Stiply for Word

  Featured Image

  Nieuw binnen Stiply is de gratis add-in voor Microsoft Word, genaamd Stiply for Word. Hierdoor kunnen documenten vanuit je vertrouwde Word omgeving direct met Stiply worden verzonden voor een digitale handtekening.

  Documenten digitaal ondertekenen vanuit Word

  Veel documenten worden opgemaakt vanuit Microsoft word. Speciaal voor Stiply klanten hebben we een officiële Microsoft Word plugin ontwikkeld. Met Stiply for Word kan je rechtstreek contracten of documenten via de vertrouwde dienst van Stiply versturen voor digitale ondertekening.

  Je zal zien dat met het gebruik van deze add-in de efficiëntie van het ondertekenproces behoorlijk zal toenemen en je tijd over hebt voor andere werkzaamheden.

  Wist je dat 61% van de digitaal ondertekende contracten en documenten alweer binnen één dag ondertekend retour is?!

  Contracten versturen vanuit Word met Stiply

  Via de online Stiply applicatie is het standaard mogelijk om contracten in Word of PDF ter ondertekening te versturen. Met het gebruik van de Word plugin kan je rechtstreeks vanuit je Word omgeving contracten versturen. Dit scheelt je een aantal handelingen en dat levert je daarmee extra tijd op. Omdat Word gekoppeld wordt aan je Stiply account, worden alle contracten netjes in de online Stiply omgeving geplaatst. Je kan van hieruit de voortgang monitoren zoals je gewend bent.

  De Stiply for Word add-in is beschikbaar voor een on-premise installatie, office365 en ook via de online omgeving van Word.

   

  Hoe kan je gebruik maken van Stiply for Word?

  Documenten digitaal ondertekenen via Stiply for Word

  Na activatie van de Stiply for Word add-in, zal de add-in direct beschikbaar zijn in je word omgeving. Er zal worden gevraagd om deze add-in te koppelen aan je bestaande Stiply gebruikersaccount. Dit doe je door vanuit Word in te loggen op je Stiply omgeving. Daarna wordt automatisch de onderliggende koppeling gelegd en kan je aan de slag gaan om contracten te versturen.

  Heb je nog geen Stiply account en wil je deze add-in toch uitproberen? Geen probleem! Je kunt vanuit de Word add-in een gratis proefperiode voor 14 dagen aanmaken. Je krijgt vervolgende de mogelijkheid om Stiply en de Word add-in 14 dagen lang te testen.

   

  Meer informatie over Stiply for Word

   

  1 min read

  Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

  Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen...

  2 min read

  Nieuw en gratis voor gebruikers: Stiply for Word

  Nieuw binnen Stiply is de gratis add-in voor Microsoft Word, genaamd Stiply for Word. Hierdoor kunnen documenten vanuit...

  1 min read

  Stiply trekt binnenkort een nieuw jasje aan… Waarom eigenlijk?

  Binnenkort krijgen Stiply en haar zusterbedrijven een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe...