De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   2 min read

   Wat kost digitaal ondertekenen? Deze 4 factoren beïnvloeden de prijs

   Featured Image

   Jij wil aan de slag met digitaal ondertekenen. Maar wat kost een digitale ondertekenoplossing precies? Dit is afhankelijk van een aantal factoren in het prijsmodel van de ondertekenoplossing. In deze blog lees je welke factoren dit zijn, en hoe zij de prijs beïnvloeden van de digitale ondertekensoftware van Stiply.

   Factor 1. Aantal documenten digitaal ondertekenen

   Hoeveel documenten moet je elke maand digitaal laten ondertekenen? Soms biedt digitale ondertekensoftware contracten waarin je betaalt per ondertekend document. Bij Stiply vragen wij een vast bedrag per maand voor een onbeperkt aantal documenten. Geen onverwachte verrassingen is wel zo prettig!

   Factor 2. Aantal gebruikers digitaal ondertekenen

   Hoeveel gebruikers binnen jouw team moeten werken met de digitale handtekening?

   Wanneer je meerdere gebruikers of teams binnen jouw organisatie gebruik laat maken van digitale ondertekensoftware, dan heb je meerdere gebruikersaccounts nodig. Gaat jouw voorkeur naar een digitale ondertekenoplossing waarin meerdere gebruikers toegang hebben tot de digitale handtekeningfuncties van Stiply? Dan kan je deze gebruikers zelf naar wens toevoegen aan de oplossing.

   Bij Stiply betaal je bij een jaarabonnement € 30,- per maand per gebruiker voor de webapplicatie. Als je voor een maandabonnement kiest, is dat € 35,-.

   Factor 3. Aantal ondertekenaars digitaal ondertekenen

   Het kan voorkomen dat je documenten moet laten ondertekenen door meer dan één ondertekenaar. Dit doe je door meerdere ondertekenaars en handtekeningvelden toe te voegen. Bij Stiply betaal je niet voor het aantal ondertekenaars of het aantal handtekeningen dat je op een document laat plaatsen. Het digitaal ondertekenen bij Stiply kan tot 20 ondertekenaars op één document, zonder dat je daarvoor extra kosten hebt.

   Wist je dat je digitaal ondertekenen kan integreren in bedrijfssoftware?

   Wil je de digitale ondertekenoplossing geïntegreerd in jullie bedrijfssoftware oplossing? Dan heb je een API nodig. In onze API documentatie staat alle informatie voor een succesvolle integratie met Stiply. Wanneer je de digitale ondertekenoplossing integreert in jouw bedrijfssoftware, realiseert een eigen ontwikkelaar of de softwareleverancier een integratie met Stiply.

   De prijs van een Stiply API abonnement is afhankelijk van het gemiddeld aantal documenten die per maand worden ondertekend. Wil jij een integratie in werking zetten? Plan een demo afspraak.

   Factor 4. Authenticatiemethode digitale handtekening

   Wanneer je een rechtsgeldige digitale handtekening ophaalt, heb je een erkende authenticatiemethode nodig. Een authenticatiemethode registreert de identiteit van de ondertekenaar, welke je terugziet in het bewijs van ondertekening. Stiply biedt verschillende authenticatiemethoden:

   • E-mail
   • SMS
   • PiM
   • Digitale incassomachtiging
   • iDIN

   De authenticatiemethoden zijn inbegrepen in het standaardpakket, behalve SMS en IDIN authenticatie. Voor SMS authenticatie betaal je € 5 per gebruiker per maand, ongeacht het aantal ondertekenaars wat moet ondertekenen. Voor iDIN authenticatie betaal je 0,70 per identificatie van een ondertekenaar. Beide prijzen zijn aanvullend op de standaardaccount prijs van Stiply.

   Een rekenvoorbeeld van de kosten van digitaal ondertekenen

   Hoeveel betaal je uiteindelijk per maand bij Stiply? Stel dat je een jaarabonnement kiest met een account voor één gebruiker en je laat 100 documenten per maand ondertekenen met iDIN. Het aantal ondertekenaars met iDIN verschilt per document, dus deze kosten variëren per maand. In dit voorbeeld zie je de kosten van één maand. Je hebt deze maand bij 10 documenten een digitale handtekening van vier ondertekenaars gevraagd. De kosten komen dan neer op:

   Maandelijkse abonnementskosten

   Kosten abonnement per maand: €      30,-*
   90 aanvragen met 2 iDIN ondertekenaars à € 0,70**: €    126,-
   10 aanvragen met 4 iDIN ondertekenaars à € 0,70: €     28,-
      
   Maandelijkse kosten:  €   184,-
      
   * kosten bij een jaarabonnement.  
   ** kosten per IDIN identificatie.  

    

   Start met digitaal ondertekenen

   Kortom, om de prijs van digitaal ondertekenen bij Stiply te berekenen, moet je rekening houden met twee factoren die de prijs beïnvloeden:

   • Het aantal gebruikers;
   • en de authenticatiemethode(s) in jouw ondertekenverzoeken.

   Wanneer je de voorkeur en behoefte van jouw organisatie hierop afstemt, kom je uit op een totaal kostenplaatje voor digitaal ondertekenen.

   Gratis proefaccount

   Ben jij benieuwd naar digitaal ondertekenen? Maak een gratis proefaccount aan.

   Stiply proefaccount digitaal ondertekenen

    

   Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

   Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

   Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

   Lees verder
   Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

   Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

   Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

   Lees verder
   3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

   3 tips voor succesvol uitrollen digitaal ondertekenen in de automotive industrie

   Digitalisering stuit nog wel eens op weerstand. Ergens wel begrijpelijk want mensen houden nou eenmaal niet van verandering. Zeker niet als die...

   Lees verder