2 min read

Digitaal ondertekenen in vastgoed met IDIN bij 123Wonen

Featured Image

123wonen Zeeland 123Wonen Zeeland bemiddelt in verhuur en beheer van woonruimte in Zeeland. Daarnaast biedt 123Wonen Zeeland zowel financieel als technisch vastgoedbeheer. Met een groot internationaal netwerk is 123Wonen Zeeland gespecialiseerd in het verhuren aan expats, mensen die tijdelijk in het buitenland wonen voor hun werk. Dit sluit de andere segmenten absoluut niet uit, sterker nog: 123Wonen verhuurt ook in alle segmenten, van kamer tot villa.

"Gebruiksgemak voor zowel mijzelf als de ondertekenaar"

Ronald Bezemer, franchiser bij 123Wonen in Zeeland vertelt ons het volgende:

De heer Bezemer en zijn vrouw werken samen voor de gehele regio Zeeland als franchisers en daar gaat veel tijd in zitten. Daarom zochten zij naar processen die onnodig veel tijd innamen en vereenvoudigd konden worden.

Bezemer: “in de organisatie werkten we met veel handige tools om processen te versnellen, maar voor het ondertekenen van documenten nog niet. Met name het ondertekenen van huurcontracten nam enorm veel tijd in beslag. Het steeds weer uitdraaien en inscannen van deze documenten was simpelweg niet effectief”.

“Daarnaast gaat het meermaals ondertekenen en inscannen van documenten ten koste van de kwaliteit van het document. Je kunt dit voorkomen door bij alle partijen fysiek langs te gaan, maar dat kost nog meer tijd. Bovendien komt het grootste gedeelte van onze klanten uit het buitenland en zijn ze ook niet in staat om fysiek het contract te ondertekenen.”

Waarom is er gekozen voor Stiply?

“Het is een bijzonder gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool. En heel simpel gesteld eigenlijk: ook ouderen kunnen dit heel makkelijk doen. Het is echt een kind die de was doet. Daarnaast is Stiply een Nederlandse organisatie, met een Nederlandse support die valt onder alle Europese wetgeving. Bij vragen weet ik ook zeker dat ik deze vraag bij een Nederlandse helpdesk kan neerleggen, ik heb geen idee of dit bij andere partijen zo is, maar bij Stiply weet je het zeker!”

Hoe ben je bij Stiply uitgekomen?

“In eerste instantie kreeg ik van mijn netwerk het advies om DocuSign te gebruiken, een Amerikaanse partij. In verband met de wetgeving rondom data wilde ik andere oplossingen testen. Want als er vergelijkbare ondertekenoplossingen zijn in Nederland geef ik daar de voorkeur aan. Zodoende kwam ik bij Stiply uit. Ik kon hier heel gemakkelijk en vrijblijvend een proefabonnement afsluiten en ik heb heel snel de keuze gemaakt om dit om te zetten naar een betaald abonnement.”

Wat brengt de samenwerking met Stiply jullie?

“Met Stiply kunnen we enorm gemakkelijk de documenten langs verschillende partijen laten gaan. Het gebruikersgemak voor zowel mij als de ondertekenaar is echt een onderscheidende factor. Stiply is bovendien meertalig, waardoor mijn klanten de ondertekenverzoeken ook begrijpen. Het aansluiten was een fluitje van een cent en het heeft mijn proces aanzienlijk vereenvoudigd. Daarnaast kost het mij veel minder tijd dan voorheen, een groot voordeel als je het mij vraagt.”

“Behalve dat het ons tijdwinst oplevert en Stiply enorm gebruiksvriendelijk is, vind ik dat het ook bijdraagt aan onze uitstraling die wij willen hebben als makelaar. Het ondertekenverzoek is professioneel ingestoken en we kunnen onze eigen huisstijl aanbrengen. Het is een win-win situatie.”

 

Snel en veilig huurcontracten digitaal ondertekenen

 


 

123Wonen Zeeland

Regio: Zeeland - Nederland

Organisatie: 2 - 10 medewerkers

Digitaal ondertekenen op de afdeling: Makelaardij

Branche: Vastgoed

https://www.123wonen.nl/verhuurmakelaar/zeeland

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

2 min read

Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal

Hoppenbrouwers Techniek streeft ernaar om de beste installateur van Nederland te worden. Met inmiddels 15 vestigingen en meer dan 1500 medewerkers...

Lees verder
Matthrs ondertekent digitaal:

1 min read

Matthrs ondertekent digitaal: "Sluitend contractbeheer is grootste winst"

Matthrs adviseert over, levert en onderhoudt HR- en salarissoftware voor bedrijven in de zorgbranche. Oprichter Math Wouters deelt zijn ervaring met...

Lees verder
Numblees Accountants:

2 min read

Numblees Accountants: "Digitaal ondertekenen is sneller, professioneler en minder foutgevoelig"

Numblees Accountants is een snelgroeiende jonge organisatie met een duidelijke en vernieuwende visie op accountancy. Peter Reichgelt is...

Lees verder